Jedna od najpoznatijih američkih novinarki i voditeljka brojnih show programa Kejti Kourik nedavno je otkrila kako je izgledao njen susret sa princom Harijem.

Naime, ona u svojim novim memoarima "Going There" ne prikazuje princa u najboljem svetlu dok se osvrnula na ono što je nazvala "divlja faza".

Kejti, koja je još 2014. godine intervjuisala sina princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane, u svojoj knjizi tvrdi da je, kada je upoznala Harija na polo utakmici u Brazilu, teško bilo ne osetiti smrad cigareta i pića, i dodaje da je miris bio toliko jak da je delovalo kao da "curi iz svake pore" u njegovom telu, prenosi MailOnline. 

"Bilo je veoma neprijatno. Jedva je stajao na nogama", započela je Kejti i dodala:

"Smrad je bio nesnosan. Nisam mogla da verujem da tako izgled jedan princ. Alkohol i cigare su se osećali iz svake njegove pore".

Da ovo nisu prazne priče potvrđuje i njegov intervju kod Opre Vinfri u maju ove godine, kada je i sam priznao da se redovno opijao i palio cigaretu za cigaretom.

Tada je rekao da je koristio i narkotike samo da bi mogao da procesuira smrt svoje majke, princeze Dajane i priznao da je "pokušavao da prikrije sve".

princ hari priznao je u maju da je stalno pio i da se drogirao
AppleTV+ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Hari je rekao Opri: "Bio sam voljan da pijem, bio sam spreman da se drogiram. Bio sam spreman da radim stvari samo da bih osećao manje nego što sam osećao u tom trenutku".

Mnogi su bili iznenađeni nakon što je Kejti obelodanila ove informacije s obzirom da su ona i Hari postali veoma bliski saradnici još tokom prošle godine.

Kejti je u svojoj knjizi otkrila i da princ Hari može da zahvali Megan što je živ, kao i da se nada da ga nikad neće videti u tako lošem stanju. Ipak, nije želela da otkriva dodatne pikanterije o kraljevskom paru.