Pevač Džejson Derulo raskinuo je sa svojom devojkom Dženom Frumes samo četiri meseca nakon rođenja njihovog prvog deteta, sinčića Džejsona Kinga.

32-godišnji pevač, koji je pre tri dana proslavio rođendan sa svojom malom porodicom, ovu vest je podelio na Tviteru.

"Džena i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ona je predivna majka, ali osećamo da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolja verzija sebe i najbolji roditelji. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete našu privatnost", poručio je pevač na društvenoj mreži.

Obožavatelje je ova vest iznenadila jer je samo nekoliko dana ranije Džena napisala status koji pršti od ljubavi prema Džejsonu povodom njihovog rođendana, jer su oboje rođeni isti dan.

"Srećan rođendan, Džejsone! Presrećna sam što delim rođendan s mojom ljubavi. Ti si najzgodniji, najvredniji, najtalentovaniji i najljubazniji čovek ikada. Zaista me činiš potpunom i zahvalna sam na ljubavi koju delimo.

Ti i naše dete činite me najsrećnijom devojkom na svetu i jedva čekam da s vama napravim nove uspomene. Znam da sam ponekad teška, ali ti me činiš boljom i prihvataš me takvom kakva jesam i zauvek sam ti zahvalna na tome. Volim te puno, zauvek", napisala je tada Džena, ali ta objava je ubzo izbrisana, piše Daily Mail.

dzejson derulo
NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Derulo je pre Džene bio tri godine u vezi s pevačicom Džordin Sparks, a s njom je raskinuo u septembru 2014. godine.

Zanimljivo je da su obožavatelji takođe bilo jako iznenađeni njihovim raskidom jer joj je samo nekoliko meseci ranije poklonio 10.000 narandžastih ruža, koje su bile njene omiljene, za Dan zaljubljenih.

dzeson derulo
TWIST / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U jednom intervjuu Sparks je otkrila da se njihova veza naprasno završila nakon što su jedne večeri imali "malu svađu", a sledećeg dana je ona morala da otputuje.

Izjavila je da se sa Derulom veče pre pozdravila pred put, rekao joj da je voli i više joj se nikada nije javio. Poslao je treću osobu da pokupi njegove stvari iz njihovog zajedničkog stana.