Jedna od najpoznatijih američkih voditeljki, poznata po britkom jeziku - Vendi Vilijams, završila je u bolnici nakon što se duže vreme opijala velikim količinama alkohola.

Prema pisanju stranih izvora, Vendi se vratila starim porocima zbog čega je morala da bude hospitalizovana, a do daljnjeg je otkazan i njen povratak pred kamere.

Izvor blizak voditeljki rekao je za britanski "The Sun", da je uoči hospitalizacije "pila alkohol svaki dan", a u bolnicu je primljena kako bi se nad njom izvršilo psihološko posmatranje.

Voditeljka koja je nedavno obelodanila da ima novog dečka nakon raskida sa biznismenom Majkom Estermanom, do skora se činila srećnom i ispunjenom, ali, kak ostvari stoje, slika ume da prevari.

vendi vilijams i majk esterman
printscreen/instagram/wendyshow 

Zapravo, mnogi su optužili upravo Estermana da je kriv što se Vendi opijala, jer je više nego jasno da ga nije prebolela, te da je u novu vezu ušla samo kako bi zaboravila bivšeg.

vendi vilijams sa novim deckom
printscreen/instagram 

Biznismen i voditeljka su raskinuli zbog udaljenosti i pretrpanih rasporeda, a pisalo se čak i da su mu smetala njena zelena stopala.

Naime, Vilijamsova već duže vreme boluje od limfedema koji je uzrokovan infekcijom, rakom, ožiljnim tkivom usled zračenja, ili hirurškog uklanjanja limfnih čvorova ili naslednih stanja zbog kojih vaši limfni čvorovi ili sudovi odsutni ili abnormalni.

vendi vilijams u njujorku u papucama
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Limfedem izaziva otoke, ali i svrab i osećaj vreline pod kožom, koji se obično javljaju na rukama i nogama. Leka nema, ali je dobra vest da se može držati pod kontrolom. Ipak, voditeljka je nebrojeno puta uslikana kako sve teže hoda, a neretko se oslanja na svoje asistente i vozače.

Pre nekoliko meseci prvi put je uslikana u papučama, jer inače izbegava da pokazuje stopala, a fotografije njenih nogu obišle su svet.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Vendi Vilijams

Vilijamsova je sa gledaocima oduvek bila otvorena po pitanju zdravstvenih problema, a pored limfedema bori se i sa Grejvsovom bolešću i hipertireozom, a tu su i višegodišnja zavisnost od kreka, kokaina i alkohola.

Mnogi smatraju i da je glavni razlog to što se 2019. godine, posle dvadeset godina braka, razvela od supruga Kevina Hantera, koji je s ljubavnicom u međuvremenu dobio i dete. Usred skandala, Vendi se prijavila na odvikavanje, s kojeg je svaki dan dolazila na snimanje svoje emisije.

Mislila je da je u Estermanu konačno pronašla onog pravog, međutim, raskid je veoma teško podnela.

vendi vilijams tesko je podnela raskid
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da stvari nisu kako treba primetili su i gledaoci jer je par puta bila pod uticajem alkohola u emisiji, a radnici tvrde da se opet vratila flaši, i to u tolikim količinama da se može "namirisati na hodniku".

"Njeno osoblje je zabrinuto, ali niko ne želi da progovori, svi se boje da ne izgube posao. Ona je alkoholičarka, i to prava. Njoj ne treba tok šou. Njoj treba pomoć", rekao je izvor, a da li će Vendi ovog puta zaista reći "zbogom" porocima, ostaje da vidimo.