Vendi Vilijams se je jedna od najpoznatijih i ujedno najkontroverznijih američkih voditeljki. Svetsku slavu stekla je popularnim tv šou programom "The Wendy Williams Show", a ujedno je i veoma uspešna biznismenka, spisateljica, ali i producent i glumica.

Zvog svojih izjava često se našla na meti kritika, ali uprkos skandalima koji su joj obeležili karijeru, ona ne namerava niti da stane sa nepromišljeniim potezima, niti da, takoreći "skrati jezik". Naprotiv!

O njoj se pisalo i zbog bolesti sa kojom muku muči godinama. Naime, Vendi je jednom prilikom uslikana u papučama, koje su otkrile natečene zglobove i zadebljanu kožu zelene boje. Ono što posredi je teško zdravstveno stanje voditeljke koja se bori sa limfedemom.

Limfedem izaziva otoke, ali i svrab i osećaj vreline pod kožom, koji se obično javljaju na rukama i nogama. Leka nema, ali je dobra vest da se može držati pod kontrolom. Ipak, voditeljka je nebrojeno puta uslikana kako sve teže hoda, a neretko se oslanja na svoje asistente i vozače, a sporne fotografije pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Vendi Vilijams

Šuškalo se i da je to razlog za raskid veze sa biznismenom Majkom Estermanom kraj kog je našla utehu nakon više nego burnog razvoda od bivšeg muža Kevina Hantera sa kojim je bila u braku 22 godine. 

Povod je ne samo prevara već i vanbračno dete koje je dobio sa drugom ženom. 

Vendi je često objavljivala fotografije sa svojim novim dečkom ističući da pored sebe konačno ima pravog džentlmena. Međutim, idila je trajala do pre 3 meseca kada je otkriveno da se par razišao. 

vendi vilijams i stari decko
printscreen/instagram/wendyshow 

Razlog je udaljenost i prenatrpani rasporedi, a ne njena stopala kako su pisali strani tabloidi, a sada je Vendi konačno pronašla novu ljubav.

O svemu se pohvalila na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa nepoznatim muškarcem.

vendi vilijams sa novim deckom
printscreen/instagram 

"21. rođendan mog sina na jahti u Majamiju je sve što je ikad poželeo. Čak i mog dečka", napisala je Vendi i obelodanila da njeno srce sada greje neko drugi.

Identitet muškarca je za sada nepoznat, jer gospodin nema društvene mreže, a njeni pratioci pisali su u komentarima da je nisu skoro videli ovako srećnu.

"Podmladila te ljubav", "Lep ste par", "Vendi poput zaljubljene devojčice", "Zaslužila si sreću", "Divni ste"... samo su neke od lepih reči koje su joj pisali obožavatelji, te se nadamo da će ova ljubav ovog puta malo duže da potraje, kao i da joj se nikad više neće ponoviti scenario sa bivšim mužem.