Popularna pevačica Rijana proglašena je za najbogatiju muzičarku na svetu, a tome može da zahvali svojoj kompaniji "Fenty Beauty" koju je osnovala 2017. godine, a objavljeno je na Forbsovoj listi.

Njeno bogatstvo procenjeno je na 1,7 milijardi dolara, a kako se navodi najveći deo imovine 1,4 milijarde je stekla od svoje kozmetičke linije "Fenty Beauty", koja je u njenom vlasništvu 50%.

Veći deo ostatka njenog bogatstva potiče od pevačicine kompanije za donje rublje "Savage X Fenty", vrednom 270 miliona dolara, a onda sledi zarada od njene muzičke i glumačke karijere.

rijana
Shuterstock 

Kompanija "Fenty Beauty" je 50 posto u Rijaninom vlasništvu dok 50 posto pripada francuskoj firmi koja je u vlasništvu druge najbogatije osobe na svetu Bernarda Arnaulta. Kompanija je osnovana 20017. godine.

Do 2018. godine linija je donela više od 550 miliona dolara prihoda i nadmašila druge poznate brendove poput kozmetike Kajli Džener, Kim Kardašijan i Džesike Albe.

Instagram Rijana

Pevačica u svom vlasništvu poseduje dve luksuzne kuće u Beverli Hilsu, a u njenom vlasništvu su i dva luksuzna stana. Rijana je nedavno imala neprijatno iskustvo kada je na njeno imanje upao nepoznati muškarac, a za ovu vilu je iskeširala 13.8 milona dolara.