Meč Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereva gledali smo bez treptanja.

Do poslednjeg trenutka smo se nadali da će naš teniser ipak izvojevati pobedu, ali mlađani Nemac se nije dao. Međutim, koliko god ređao pobede na teniskom terenu, kada je u pitanju privatni život, može se reći da Zverevu baš i "ne cvetaju ruže".

Iako je ove godine postao tata jedne Majle, prošlu godinu će zasigurno upamtiti kao jednu od najgorih u životu.

Razlog?

Dve bivše devojke optužile su ga za zlostavljanje, a jedna od njih je upravo manekenka Brenda Patei koja mu je i rodila ćerkicu.

aleksandra zvereva optuzili su za zlostavljanje
printsscreen/youtube 

Vesti o trudnoći je ova lepotica podelila na svom Instagram nalogu, tada je napisala da će sama odgajati bebu, a da tenisera ne želi da vidi ikada više.

brenda patei rodila mu je dete ove godine
printscreen/instagram 

Međutim, čini se da je lepa Brenda ipak spustila loptu i popustila zbog ćerke, te se na mrežama može videti da svi zajedno provode vreme, a deluju i srećnije nego pre. Do pre samo par meseci, delovalo je da je njigov odnos trajno uništen ponajviše zbog Brendine ispovesti o zlostavljanju koje je trpela od tenisera.

Nakon njenih izjava oglasila se i druga bivša slavnog Nemca - Olga Olja Šaripova sa kojom je imao burnu vezu koju je završio sredinom 2019, samo par meseci nego što je otpočeo romansu sa Brendom. Ona ga je optužila za nasilje u vezi, a iznela je i neke stravične detalje poput onih da ju je gušio jastukom, uvrtao ruke, udarao njenom glavom o zid...

Teniser je navode i jedne i druge devojke demantovao u podužem otvorenom pismo javnosti. Kada je reč o Brendi istakao je da su u dobrim odnosima i da se raduje što će dobiti dete, a dodao je i kako je sve što je Šaripova rekla neistina.

"Oljine optužbe me rastužuju. Znamo se još otkad smo bili deca i zajedno smo prošli mnogo toga. Bili smo u vezi, završili je odavno i zašto me sada optužuje, ja to ne znam", rekao je Zverev.

aleksander zverev optuzen je za nasilje
printscreen/youtube 

No, mlada lepotica rešila je da ovu priču tera do kraja, pa je odgovorila na Aleksanderovo saopštenje na svom Instagram stori, otkrivši nove užasne situacije iz njihovog odnosa.

"Moja priča je tek počela. Zato što ne lažem i oboje znamo da je to tako. Ne plašim se da kažem istinu. Želim da pokažem svim muškarcima koji se loše ponašaju prema ženama da nismo dodatak, da nismo +1, da nismo lutke i ne možete da radite sa nama šta god želite. Ako si mislio da ću ćutati nakon svega što sam prošla u toj vezi, prevario si se. Nisi hteo lično da mi daš odgovore. Tako da sam i ja učinila isto", napisala je ova ruska fotografkinja.

Ona je takođe dala i nekoliko izjava za nemačke medije.

"Prošle godine me je posle Laver kupa udario u glavu. Nisam znala šta da uradim. Zlostavljao me je i psihički kroz celu našu vezu. Govorio mi je da sam niko i ništa. Da on zarađuje novac i da je popularan i bogat", rekla je u razgovoru za "Bild".