Megan Markl pojavila se pre mesec dana prvi put u javnosti nakon čuvenog intervjua, a tada su čak i najveći hejteri morali da priznaju da vojvotkinja izgleda prelepo i da gotovo blista. Od izlaska iz kraljevske porodice, Megan je poprilično bila izolovana, te se samo s vremena na vreme pojavljivala na nekim događajima, koji su većinom humanitarne prirode.

Međutim, kako se bliži termin porođaja, vojvotkinja retko napušta svoj dom, a sada su se pojavili i navodi da ovu trudnoću daleko teže podnosi od prve.

Naime, vojvotkinja od Saseksa bi uskoro trebalo da rodi drugo dete, devojčicu, ali kako prenose strani mediji, ima "komplikacije u trudnoći" i zbog toga je mnogo zabrinuta.

megan markl
Youtube 

"Megan ne spava, ima užasne mučnine i zbog svega toga je morala da otkaže skoro sve obaveze. Ovu drugu trudnoću mnogo teže podnosi", ispričao je izvor za "InTouch Weekly".

Inače, bivša glumica već ima sina Arčija (2), a da će dobiti još jedno dete objavili su 14. februara ove godine, i tada su u intervjuu kod Opre Vinfri otkrili da je u pitanju devojčica.

Naravno, gotovo istog trena krenula su nagađanja o imenu, pa se čak spominjalo i da će izabrati "Dijana", u znak sećanja na pokojnu majku, iako je to par demantovao.

Ianče, Megan i Hari su se u martu preselili u Kaliforniju, a pošto su napustili kraljevske obaveze i dužnosti, iz Velike Britanije prvo su otišli su u Kanadu. Međutim, kada su mediji saznali njihovu tačnu adresu, a Hari više nije bio pod zaštititom, odlučili su da se presele u Ameriku.

megan markl i princ hari
Youtube 

Megan i Hari se trude da što više vremena provode sa Arčijem, pre nego što u njihov dom stigne ćerka.

"Odlaze u šetnje zajedno, idu na plažu... Arči obožava kupanje pa je često u bazenu. Hari jedva čeka da ga nauči da pliva. Arči je nestrpljiv i želi da što pre upouna sestricu i obožava da drži ručice na maminom stomaku. Veoma je brižan i zreo za svoje godine", ispricao je ovaj neimenovani izvor.