Megan Markl i princ Hari trenutno čekaju svoje drugo dete i to devojčicu koja bi na svet trebala da dođe tokom letnjih meseci.

Megan je od izlaska iz kraljevske porodice poprilično povučena i izolovana od javnosti, a samo se s vremena na vreme pojavljuje na nekim događajima, koji su većinom humanitarne prirode.

Ovaj put njeno pojavljivanje u javnosti bio je povodom Vax Live koncerta, a njen osmeh, trudnički stomak i haljina crvene boje krali su svu pažnju.

Iako je i tokom trudnoće s Arčijem izgledala sjajno, Megan dugo nismo imali prilike da vidimo ovako iskreno nasmejanu i srećnu pa se tako čini da je izlazak iz kraljevske porodice za bivšu glumicu bio nužan.

Podsetimo, pre dva mjeseca Megan i Hari uzburkali su javnost intervjuom koji su ekskluzivno dali Opri Vinfri, u kojem su otkrili da su, između ostalog, otišli iz kraljevske porodice zbog rasizma.

Megan se nije pojavila ni na sahrani princa Filipa, a mnogi sumnjaju da čuvanje trudnoće nije bio jedini razlog za to već i očuvanje mira u tužnim i teškim trenucima.

megan markl i princ hari
Shutterstock