Pop zvezda Britni Spirs od 2004. do 2007. bila je u braku s Kevinom Federlinom, a zajedno su dobili dva sina.

Šona, je rodila 2005. godinu dana kasnije Džejdana. Uz brojne skandale koje je pevačica proživljavala te godine, jedan je bio povezan i s decom. Naime, svi se sećamo skandala kada je Šona sa samo četiri meseca držala u krilu dok je vozila automobil.

Nakon što su fotke dospele u javnost, digla se velika buka, a ona je tada izjavila kako je istu stvar radila sa svojim ocem.

Tada je privremeno izgubila starateljstvo nad sinovima, a godinama nakon se zbog toga s bivšim suprugom vukla po sudu. Na kraju je 2019. godine 70 posto starateljstva pripalo Kevinu, a 30 posto Britni.

Danas ovi preslatki dečaci nisu više mali, iako ih se svi sećamo iz najmlađih dana. 15-godišnji Šon Preston i 14-godišnji Džejden već su veliki dečaci, a sada je Britni objavila fotku s njima dok su još bili klinci. "Rodila sam kao jako mlada...

Na svaki bazen na koji smo odlazili za vreme turneja, sva su deca dolazila k meni jer sam uvek nosila najviše igračaka. Zaista sam bejbi mama", napisala je u opisu fotke, a mnogi su joj pisali da je odlična mama. Više slika pop princeze i njenih sinova pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram/prestonandjayden Britni Spirs i njeni sinovi