Tih šezdesetih nije bilo devojke koja nije bila ljubomorna na nju. Uostalom, kako i da ne budu, kada je uspela da zavede i "smiri" svetski popularnog srcelomca, tihu patnju žena, i čuvenog "kralja roka", Elvisa Prislija.

Neobična lepotica plenila je pažnjom gdegod se pojavi, a Elvis je od trenutka kada ju je video bio rešen da bude, kako je kasnije izjavljivao "ili njegova ili ničija". Tada je bio stacioniran u američkoj vojnoj bazi u Nemačkoj, a prelepa i premlada devojka delila je sa njim krevet šest meseci. Lepa Prisila je tada imala samo 14, a on je on nje bio stariji čak deset godina.

Udala se za njega 1. maja 1967. godine, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Lisu Mari.

Međutim, "kralj rokenrola" obožavao je binu, slavu i moć i nedugo potom počeli su problemi. Zapravo su Elvisovi pomoćnici obezbeđivali stalan protok žena kroz njegova vrata. On je izmišljao razne priče kako bi žene pristale da provode noći s njim - priče koje su se ponekad svodile samo na njegovu potrebu da ne bude sam jer je Prisilina pažnja bila usmerena na bebu. Zapravo su samo nekoliko meseci nakon rođenja ćerkice počeli da žive odvojeno, a razveli su se već sledeće godine.

Prosto, Prisila više nije bila devica, i on je lagano ali sigurno izgubio interesovanje za nju. Kako je kasnije opisala u svojoj biografiji, Elvis i ona nisu imali odnose sve do njihove prve bračne noći. Elvis je vodio ljubav s mladom Prisilom na razne načine. Naučio ju je kako se vodi ljubav bez punog seksa. Ona je molila za punu konzumaciju njihove ljubavi, ali je on odbijao. Dodir i osećanja, strast i sve drugo značilo je Elvisu više nego finalni seksualni čin. Pretpostavlja se da je kralj rokenrola Elvis bio i kralj predigre.

Međutim kada mu je rekla da ga više ne voli, i da želi razvod, zaputila se u vegas da se vidi sa svojim prijateljom karate šampionom Majkom Stounom. Elvisa je zahvatio ljubomorni bes.

"Ščepao me je snažno i snažno vodio ljubav sa mnom", napisala je kasnije u svojoj knjizi Prisila i otkrila da je zapravo bila silovana u braku.

Uprkos neslavnom završetku njihovog odnosa, posvetio joj je neke od najromantičnijih klasika kao što je "You're Allways On My Mind", a Prisila je kasnije u brojnim intervjuima opisivala njihov zajednički život "pod staklenim zvonom".

"Svoje tinejdžerske godine nisam proživela kao normalan svet, kao moji vršnjaci, tako da sam morala da se prilagodim. Jednostavno sam ga pratila u svemu što radi. Živela sam njegov život, nisam imala svoj", objasnila je.

"Gledali smo filmove koje je on želeo, slušali smo muziku koju on voli, išli na mesta na koja je on hteo... Kada bi bio na turneji, to vreme sam koristila da idem na časove plesa i tada sam počela da shvatam... Veze su mnogo teže nego što sam zamišljala. Družila sam se isključivo sa devojkama i suprugama njegovih prijatelja, koje mi je uglavnom on odabrao. Nisam imala kontakta sa "spoljašnjim svetom" niti sam znala kako žive moji vršnjaci."

Kako je rekla nije se razvela jer ga nije volela: "On je bio ljubav mog života, zaista, ali morala sam da ga ostavim kako bih pronašla sebe, kako bih otkrila svet", rekla je Prislla u brojnim ispovestima.

Nakon razvoda, Prisili je pripao dobar deo Elvisovog bogatsva. Muzičar je umro 1977, kada je imao samo 42 godine. Prisila je u dokumentarnom filmu "Elvis Presley: The Searcher" rekla da je njen bivši suprug sam završio život.

"Znao je šta radi. Ljudi koji su mu bili bliži pokušali su da mu učine nešto, ali niste mu mogli reći šta da radi. Brzo bi vas izbacio iz svog života", rekla je glumica. Objasnila je da ni ona ni porodica ni prijatelji nisu mogli da primoraju Elvisa da prestane da uzima lekove.

Takođe je otkrila da je pevač napisao dve oproštajne poruke pre njegove smrti, a njegova porodica rekla je da je Prisli namerno uzeo preveliku dozu lekova protiv bolova.

Uprkos razvodu, Prisila je ostala bliska sa Elvisom do njegove smrti 16. avgusta 1977. U dokumentarnom filmu takođe je krivila američku vojsku za zavisnost svog bivšeg supruga tabletama. Naime, služio je vojni rok u Nemačkoj, a glumica je rekla da su vojnicima davali lekove kako bi ih držali budnima.

Prisila, koja je danas, 24. maja proslavila 76. rođendan, mnogi pamte po ulozi Džejn Spenser u filmskoj seriji "The Naked Gun", u kojoj se pojavila sa Lesli Nilsen. Takođe je igrala Dženu Vejde u sapunici "Dallas".

Često je isticala da uprkos razvodu i smrti "kralja roka", ni jedan čovek ne može da se takmiči sa Elvisom.

"Mislim da nikada neću naći nekoga koga bih volela kao njega. Besmisleno je upoređivati ga sa bilo kim. Tačno je da su mi neki muškarci s kojima sam bila nakon Elvisa značili, ali on mi je bio prva i poslednja ljubav", objasnila je glumica koja se više nikada nije udavala i iz dugogodišnje veze sa scenaristom Markom Garibaldijem (66) ima sina, muzičara Navaronea Garibaldija (34).

Danas, glumici mnogi zameraju što je preterala sa plastičnom hirurgijom. Lepotica koja nikad nije imala problem sa izgledom bespotrebno se podvrgla brojnim tretmanima, a sa 75 godina, lice joj je neprirodno glatko i gotovo izdeformisano. Razlog tome je jer je Prisila jedna od žrtava doktora Serana iz Argentine, koji je svojim pacijentima ubrizgavao industrijski silikon umesto botoksa, koji se koristi za podmazivanje delova automobila.

prisila prisli
Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia 

Sada tvrdi da se nakon te situacije odrekla plastične hirurgije, a kad pogledate stare fotografije neverovatno je kako je izgledala u mladosti. Bila je prava lepotica i izazvala je divljenje javnosti gde god da se pojavljivala.

Prisila je nažalost imala i drugih problema i to upravo sa ozloglašenom Sajntološkom crkvom ćiji su članovi i Tom Kruz i Džon Travolta. U kult je ušla 1977. godine nakon što je Elvis preminuo. Nju i njenu suprugu regrutovali su Sajentolozi još u vreme dok je "Kralj rokenrola" bio živ, ali on nije hteo da čuje za to. Nakon 40 godina u toj organizaciji, uspela je da se izvuče, a crkvu je prvo napustila njena ćerka Lisa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!