Ima toliko stvari na ženama koje muškarci smatraju veomaprivlačnim... Od načina na koji hodaju, pa sve do uzdisanja tokom odnosa.

Žene imaju privlačnu vibraciju koja ih pretvara u magnet za muškarce. Ono čime ovakve devojke odišu je visoko samopoštovanje koje se može videti na kilometar.

Mnoge mlade žene u današnje vreme nastoje da izgledaju dobro, što pokazuje da misle da je privlačan spoljašnji izgled važan. S druge strane, lepota je u očima posmatrača, pa tako mnoge prelepe devojke nekim momcima jednostavno nisu privlačne, jer smatraju da su prazne iznutra. Ako želite da znate za kojim to tipovima žena muškarci gube glavu, obratite pažnju na sledeće redove...

Fatalna devojka

Ova vrsta devojke je san svakog muškarca. Ona ima sve što može da usreći jednog muškarca i toga je svesna. Najviše od svega se ističu njen stil, savršen izgled i intelekt. To je devojka koju reč „snažan“ ne opisuje dovoljno i koja se nikad ne zadovoljava manjim od onog što smatra da zaslužuje. Ovakva devojka konstantno ulaže u sebe i svoje znanje zna da iskoristi. Iako deluje pomalo zastrašujuće zbog samopouzdanja kojim zrači, ona je momcima neodoljiva.

Zabavna devojka

Rekli smo već da devojke koje su momcima privlačne ne moraju nužno da izgledaju poput top modela. Mnogi muškarci će pre odabrati devojku koja je zabavna i koja ih može nasmejati, nego onu koja ima lepo izvajano telo. Devojka koja sebi dozvoljava da uvek bude nasmejana, dobronamerna, pozitivna i koja zna kako da oraspoloži druge je jednostavno magnet za muški pol.

Momci vole zabavne devojke koje ne moraju da izgledaju poput modela
Shutterstock 

Slatka devojka

Ovaj tip devojke je zapravo nešto najbolje što može da se desi jednom muškarcu. Da bi privukla muškarca svojih snova nije neophodno da devojka nosi uske mini suknje i visoke potpetice. Dovoljno će biti da ostavlja utisak da je osoba zadovoljna sobom koja ima svoj integritet. Najlepše žene su zapravo one koje imaju svoj stil i koje ne prate slepo modne trendove. Muškarci smatraju da je takva devojka neodoljivo slatka.

Neiskusna devojka

Neverovatno, ali istinito je to da je ovakva devojka pravi magnet za muškarce. Sve u vezi jedne takve devojke je misterija i nema tog muškarca koji će odoleti želji da je bolje upozna. Međutim, ona nije lako uhvatljiva jer se plaši da će se previše brzo vezati za nekog. Ona je poput nepoznate teritorije i zbog toga je u centru pažnje muškaraca. Zbog nedostatka iskustva na polju ljubavi, ona deluje plašljivo i svaki muškarac bi voleo da baš on bude taj koji će je zaštititi.

Opasna devojka

Ovaj tip žene je kao otrov za muškarce koji svesni piju. Ona je neustrašiva i igra isključivo po svojim pravilima. Ona je ta koja ne trpi nepravdu i ako poželi da je osvoji, muškarac će morati da poseduje mnogo više od dobrog izgleda. Ova devojka nije došla do svega što ima preko noći i vrlo dobro zna da ceni ono što poseduje. S njom nema šale i prvo što od muškarca zahteva je poštovanje, piše Ženskimagazin.

Muškarci posebno vole opasne devojke koje igraju samo po svojim pravilima
Shutterstock