Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽENE OTKRIVAJU KOJI MUŠKARCI SU NAJBOLJI U KREVETU: Da li posedujete ovu osobinu?

Koji muškarci su najbolji u seksu, otkrijte u nastavku...

 Muškarci koji imaju smisao za humor, pokazali su se kao najbolji u krevetu Izvor: Shutterstock

Mnogo faktora utiče na to kakav će muškarac biti ljubavnik i hoće li intimni odnos biti dobar ili loš. Prema studiji koju je objavio dnevnik “Socioaffective Neuroscience & Psychology”, jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali ustanoviti s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno dosezale vrhunac.

Povezane vesti

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obavezu dati bolju ocenu svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje. Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s – duhovitim muškarcima.

 jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik. Izvor: Shutterstock

Povezane vesti

Smisao za humor pokazao se kao sjajan prediktor seksualnih veština jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim, što je važno za dobru komunikaciju između partnera te na kraju i dobar seks.

Među drugim kvalitetima našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod čaršavima. Muškarci s ovim kvalitetama pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju.

 Smisao za humor pokazao se kao sjajan prediktor seksualnih veština Izvor: Freepik/cookie_studio

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije