Istraživanje je pokazalo kako žene starije od 35. godina najviše uživaju u intimnim odnosima. Razlog je, kako tvrde naučnici, bolje poznavanje svog tela, svojih želja i potreba.

Upravo zbog toga donosimo mala ženska pravila koja bismo trebale da savladamo do 35. godine života.

1. Radite ono što volite

Se*s je vrlo intimna i strastvena radnjaizmeđu dvoje ljudi. Užitak koji može da donese vođenje ljubavi je neverovatno iskustvo, ali jedino ako radite ono što vam odgovara. OK je reći "ne", ali ne ustručavajte se da probate nešto novo.

par u krevetu
Freepik/Racool_studio 

2. Eksperimentisanje nije tabu

Poverenje između partnera koji su u dubljoj vezi itekako može uticati na kvalitet odnosa. Kada se dvoje ljudi dovoljno poznaju, mali eksperimenti u se*su su i više nego dobro došli. Isprobajte, kombinujte i uživajte.

3. Nikada, ali nikada bez zaštite

Osim zbog neželjene trudnoće, zaštitite se i od polnih bolesti kojih u poslednje vreme ima više nego što mislite. To se posebno odnosi na nove veze i nove intimne partnere.

4. Voli svoje čvrsto telo

Telo u tridesetim godinama života je prelepo i nema razloga da ga se stidite. Ženska silueta je moćno oružje kojem ne može da odoli ni jedan muškarac. Poigrajte se sa svojim seksepilom i uživajte u onome što imate jer neke stvari ne možemo da vratimo.

par u krevetu
Freepik/ Racool_studio 

5. Nemojte da žurite

Intimni odnos može biti vrlo zanimljiv i može da traje celu noć... ili dan. Nije sve u u samom činu, već u puno sitnica pre i pose njega. Igra zavođenja, predigra, vruće pauze, maženje nakon njega . Mogućnosti su razne, zanimljive i super zabavne. Uživajte u odnosu i istražujte svoje želje i potrebe.