Svi želimo da pronađemo onog pravog, osobu koja je naša srodna duša i sa kojom želimo da provedemo ceo život zajedno.
Možda još uvek niste sigurni je li on taj, a ovaj mali vodič može da vam pomogne da odagnate sumnje.

1. Njegovo prisustvo svaku situaciju čini zabavnom.

Uz njega je zabavno i zaglaviti u banci, ili u saobraćajnoj gužvi. Koliko god situacija sama po sebi bila grozna, samo njegovo prisutvo odmah ulepša stvar.

2. Zna za sve vaše bubice i svejedno ste mu zanimljivi i neodoljivi.

Koliko god se vaši rituali drugima činili blesavi, besmisleni ili jednostavno luckasti, njemu su prvenstveno simpatični jer on vas voli u kompletu sa svim vašim ludorijama.

par
Freepik/Freepik 

3. Uvek je ljubazan prema vama. 

I gotovo da vam nikad ništa ne zamera.

4. Poznajete i volite sve njegove prijatelje.

A i njegovi prijatelji vole vas. Zamislite samo da se vi i njegovi prijatelji međusobno ne podnosite. Iako niste u vezi s njegovim prijateljima, međusobne netrepeljivosti bi njega stavile u poprilično nezahvalnu poziciju.

5. Podstiče vas na napredak.

Uopštee nije bitno da li napredujete na poslovnom planu ili se jednostavno razvijate kao osoba i napredujete u onom što volite i što vas opušta. Poanta je da vas on uvek tera napred i da ste zahvaljujući njemu svakim danom sve bolja osoba.

6. Uz njega se osećate kao najpoželjnija žena na svetu.

Njemu nije problem da vas podeti kako predivno izgledate, šapne vam koliko ga palite, iskaže vam svoju ljubav kad god to smatra potrebnim i poželjnim.

par
Freepik/ Racool_studio 

7. Misli na vaše potrebe i želje.

Bilo da odlazi do prodavnice, grada ili kafića, uvek se seti da vas pitati (naravno, ako slučajno niste s njim) želite li da vama donese nešto.

8. Poštuje vašu privatnost i potrebu za slobodnim vremenom.

Iako vas voli najviše na svetu, on shvata da ponekad želite da ostanete sami i uživati u 2ženskim stvarima", što god one bile.