Kada vas muškarac prvi put upozna, zna da nastojite da ostavite najbolji mogući prvi utisak, kao i da će to nastojanje trajati neko vreme.

Na osnovu tog kratkog vremena provedenog zajedno, frajeri stvaraju mišljenje o vama ovraćajući pažnju na neke kriterijume koji njemu o vama govore mnogo. A evo i koji su to!

Vaši prijatelji

Možete da se trudite da poboljšate svoj izgled, osmeh, ponašanje i način govora, ali ne možete da promenite svoje prijatelje. A kada ste u društvu, on analizira celo vaše društvo kao celinu.

Što uključuje i sve ono loše što vaši prijatelji možda predstavljaju ili rade. Žive li vaši prijatelji za sočan trač ili opijanje po klubovima, možda bolje da njega za prvo vreme, od njih držite podalje.

par
Shutterstock 

Vaš smeh

Egu svakog muškarca imponuje devojka koja ga smatra duhovitim i zanimljivim i koja shvata njegov smisao za humor. Ipak, baš kao što će prepoznati vašu ravnodušnost kada vam ispriča neki vic ili anegdotu iz svog života, prepoznaće i isforsirani, preterani smeh na silu.

I baš kao što će ga odbiti devojka koja ne shvata ni jednu njegovu šalu, odbiće ga i ona koja se cereka apsolutno svakoj njegovoj reči.

Izbor pića

Nije toliko bitno da li ćete naručiti vino, pivo, koktel ili nešto bezalkoholno. Bitno je jedino u slučaju da ispijate piće za pićem i da padneš pod sto pre nego što se sastanak završi.

Frajera će impresionirati vaš razlog za odabir nekog pića. To pokazuje da razmišljate svojom glavom i da znate što od života želite.

par
Shutterstock 

Upotreba telefona

Dok sedite sa muškarcem na sastanku i razgovarate, a u tom trenutku vam zvoni telefon, dolazi poruka ili dobijate obaveštenja da se na društvenim mrežama nešto događa, vaše ponašanje u datom trenutku reći će mu puno o vama.

Naravno da ćete krajičkom oka pogledati zbog čega vam telefon zvoni i ko vas zove, ali on će itekako da ceni ako telefon, dok ste s njim, potpuno ignorišete. A ako je zaista nešto bitno u pitanju, izvinite se i primite poziv, a zatim telefon odložite u torbu i zaboravite da postoji. Ni ne pomišljajte na konstantno dopisivanje i proveru mejlova, Tvitera i Instagrama, osim ako vam cilj nije da ga oterate zauvek.

par
Shutterstock