Nakon sramne izjave Kapris Bure da "udata žena ne sme muškarcu reći ne u krevetu" kojom je ponizila sve žene, kao i nakon brojnih sličnih "saveta" za uspešan brak, vezu i tome slično, hrvatska pevačica Neda Parmać je jednom izjavom podelila mišljenje mnogih žena.

Neda Parmać, hrvatska pevačica se na Instagramu osvrnula se na muško-ženske odnose te objavom oduševila mnoge.

"Godinama slušamo i godinama nas uče šta muškarci žele od žene odnosno, kakve ih žene "pale".

Žele damu na ulici, domaćicu u kuhinji i ku*vu u krevetu. Godinama su nam servirali članke kako se ponašati kad muž dođe s posla. Sećam se jednog... Decu pošalji u sobu, moraju biti tiha, serviraj večeru, ne pitaj ništa, obraćaj se samo ako ti se obrati prvi... Čak sam i ja na svoje uši čula "ako te malo klepi, to je zato jer si zaslužila"", započela je objavu bivša članica Feminnema.

Prisetila se i situacije od pre nekoliko dana koja ju je navela na razmišljanje.

"Sedim neki dan na kafi a pored mene devoja i dečko... Ona napucana od glave do pete, usne, grudi, pa japanske obrve, francuski manikir, frizurica, trepavice, puna šminka... I frajer, jedva počešljan u bermudama... Sigurna sam da postoje izuzeci, frajeri koji su izašli iz pećine i vrhunac im nije zurenje u vatru. Mi smo očigledno evoluirale, rukujemo čak po dva tri posla, decu, domaćinstvo... Je li moguće da nas još uvek privlače pećinski ljudi u bermudama sa jedva počešljanom kosom sa istim prohtevima?!"pita se pevačica.

A onda se osvrnula i na sopstvene želje i otkrila kakvom muškarca danas traži.

"Žena treba znati gde joj je mesto pa eto žene, nađite sebi mesto. Evo, ja sada imam neke zahteve, sigurna sam da će se mnoge složiti sa mnom. Želim gospodina na ulici, kuvara u kuhinji, batlera u wc-u, bebisitera u parku, masera evo gde god hoće, može krevet, može kauč, psihoterapeuta u dnevnom boravku i naravno, pastuva u krevetu. Ako se još čega setim, pišem...", zaključila je hrvatska pevačica koja je ovom izjavom zasmejala mnoge žene.