Slažemo se da ne postoji ništa lepše nego kada vas muškarac sa kojim ste voli i kada ga uzbuđujete u bilo kom izdanju da ste.

Ipak, strast je, kao i ljubav potrebno održavati.

A da se taj plamen ne bi ugasio, poslužite se trikovima koji sigurno "pale":

1. Dobar pogled

Frajeri uživaju u pogledu na vaše telo tokom odnosa pa su obožavani "doggy" i poza u kojoj ste vi gore, bilo okrenuti licem ili leđima vrlo verovatno na samom vrhu omiljenih pozicija gotovo svakom frajeru. Još ako se pritom senzualno dodirujete, njegovom uzbuđenju neće biti kraja.

frajeri uzivaju u dobrom pogledu
Freepik/cookie_studio 

2. Prljavi ples

Budući da frajere, kako smo prethodno spomenuli, najviše uzbuđuju vizualni nadražaji, pogled na seksi ples, samo za njegove oči dovešće ga do ludila dok kažete keks. Uvežbajte seksi koreografiju sami, pred ogledalom, odaberite omiljenu pesmu i bacite se na pružanje vrhunske izvedbe.

3. Snažan stisak

Snažno stiskanje njegovog penisa vaginom za vreme penetracije, frajera može u trenutku dovesti do orgazma. Kako biste mu priuštili što snažnije zadovoljstvo, vežbajte Kegelove vežbe kad god se setite. Ne samo što su dobre za obostrani užitak, već su izuzetno korisne za žene i inače.

samozadovoljavanje je nesto sto frajeri vole
Freepik/Freepik 

4. Odraz u ogledalu

Ne samo da frajere "pali" pogled na vaše telo tokom odnosa, već ih uzbuđuje i pogled na sopstveno telo u akciji, kako god da su građeni. Zato je seks pred velikim ogledalom koje će im pružiti savršen pogled pun pogodak!