Kada osetite posebu povezanost sa nekim za to se obično kaže "proradila je hemija", a ovo osećanje teško da se ikako može sakriti. Ipak kada sa nekim započinjete vezu pojedini signali mogu biti zbunjujući i niste sigurni da li se nekom zaista dopadate ili ne.

Prema pisanju Sense, ova tri znaka su nepogrešivi pokazatelji da je neko zaljubljen u vas i da ste uspeli da ga osvojite.

1. Osmeh koji ne može da se sakrije

Osmeh će ga odati. Osoba koja oseća romantične varnice dok razgovara sa vama uglavnom će imati blaženi osmeh na licu. Čak iako pokušava da ga sakrije, to mu teško polazi za rukom.

Taj osmeh ukazuje na osećaj unutrašnjeg zadovoljstva koje oseća kada ste zajedno. Ako primetite često tokom razgovora smešak na licu osobe koja vam se dopada, sasvim je moguće da su osećanja obostrana.

ljubavni par
Shutterstock 

2. Trudi se da vas dodirne

Ako osoba stavlja svoju ruku na vašu, želi da vas zagrli, da vam bude bliže, pomazi vas po kosi ili slučajno dodirne ruku tokom šetnje, moguće je da želi sa vama bliži odnos. Hemija podstiče dve duše da se zbliže i da se njihove energije ukrste, zbog toga pojačava želju za dodirom.

par
Freepik/prostooleh 

3. Gleda vas u oči dok razgovarate

Oči su ogledalo duše, a kada posmatrate oči osobe koja vam se dopada pojaviće se romantične varnice, iskre koje često nazivamo "leptirići u stomaku." Ako primećujete da je osoba tokom razgovora više fokusira pogled na vaše oči, moguće je da gaji određene simpatije i da je zavladala ljubavna hemija.

par
Shutterstock