Eksperti za ljubavne veze tvrde da parovi mogu da se svrstaju u tri grupe. Logično se nameće pitanje, koja vrsta ima najviše šansi za uspeh? Po njihovim tvrdanjama to su druga i treća.

Stalne borbe među ljubiteljima drame uvek dovedu do umora i zasićenja a tako intenzivne emocije brzo "sagore".

Parovi koji pak imaju dobru komunikaciju i visok stepen tolerancije, bili introvertni ili ekstrovertni, u većini slučajeva stvaraju jake i srećne veze. Evo koje su to tri grupe.

ljubavni par
Shutterstock 

1. Dramatičari

Vaši susreti su uvek uzbudljivi i prepuni strasti. Seks vam je fantastičan. Ali se gotovo uvek oko nečeg posvađate nakon čega sledi erotsko pomirenje. Često lupate vratima, spuštate slušalice i pretite raskidom, ali brzo se počnete da nedostajete jedno drugom.

Na Facebooku ste pod ljubavni status stavili: komplikovano je. Skloni ste ljubomornim ispadima, tajnom pregledavanju telefona, optužbama za flert s nekim drugim... Već ste nekoliko puta raskidali i mirili se.

ljubavni par u svadji
Shutterstock 

2. Veseljaci

Vrlo ste društveni i imate mnogo zajedničkih prijatelja. Volite da partijate i izlazite, najčešće zajedno ali ponekad i odvojeno. Uvek imate zajedničkih tema i u stanju ste da nasmejete jedno drugo. Opušteno pristupate životu.

Znate da se i posvađate, ali se nikad dugo ne ljutite. Komunikacija vam je u rasponu od dobre do odlične, zavisno o danu. Probleme ne gurate pod tepih već odmah o njima razgovarate.

ljubavni par
Shutterstock 

3. Samotnjaci

Provodite puno vremena zajedno. Na Facebooku imate zajednički profil. Ili uopšte niste na društvenim mrežama. Ni jedno od vas dvoje nema puno prijatelja niti vam je stalo do intenzivnog druženja s drugim ljudima, izuzev vašeg partnera.

Seks vam je bitan ali ne presudan. Ponekad je veoma strastven, ponekad rutinski, bitno vam je da ga ima.Tolerantni ste jedno prema drugome i retko kad se svađate. Imate svoj mali svet i najvažnije vam je da ga sačuvate.

ljubavni par
Shutterstock