Od vas se očekuje da budete uspešni u svom poslu, odlični u kuhinji, omiljeni u društvu, aktivni u sportu i svakako nezaboravni u krevetu. Koliko god se trudili nikad nećete briljirati u svim oblastima, i to je u redu. Nije neophodno da budete savršeni, dokle god znate da dajete sve od sebe.

Međutim, ono čega možda niste svesne su greške koje pravite u krevetu, i van njega. Činjenica je da ženska senzualnost varira od jedne do druge, i da je svakoj od nas čin vođenja ljubavi drugačije iskustvo. Pa opet izgleda da nam je svima zajedničko to što ponavljamo greške koje nas mogu koštati stabilne veze.

1. LJUTNJA ŠTO PARTNER ZASPE ODMAH NAKON SEKSA

Koliko puta vam se dogodilo da još niste ni ustali s kreveta da biste otišli do toaleta nakon vođenja ljubavi, a da ste već čuli dobro poznato partnerovo hrkanje? Kako može da budete tako neosetljiv? Zar ne može da ostane budan bar još malo, i da vas grli dok ne zaspete u njegovom naručju? Okrivite biologiju za to, ali vaš muškarac je upravo dao sve od sebe za vaš vrhunac, i potrebno mu je da „napuni baterije“. Iako biste voleli da je drugačije, umesto da se ljutite jednostavno lezite kraj njega i zagrlite ga.

Koji znaci Zodijaka su najbolji u krevetu?
Freepik/cookie_studio 

2. PASIVAN STAV U KREVETU

Nije neka posebna novost da žena prepušta celokupan posao u krevetu muškarcu. Ne treba isticati koliko je to frustrirajuće za muški pol. Zaista je obeshrabrujuće da osoba sa kojom se spremate za akciju, nju zamišlja kao ležanje u krevetu poput debla. Da bi seks imao smisla morate učestvovati u njemu. Dok se vaš muškarac trudi oko vas, nemojte samo da upijate ono što dobijate već se potrudite i da nešto pružite. Pasivan stav u krevetu je ono što ubija strast.

3. LOŠA HIGIJENA I PRISUSTVO DLAČICA TAMO GDE NE BI TREBALO DA IH BUDE

Gotovo da nema ničeg što je gore od osobe koja ne pazi na svoju lični higijenu. Ne možete očekivati da vas on posmatra kao svoju seksualnu boginju ako ne može da vam priđe od dlačica sa svih strana. Depilator ili brojač u ruke drage dame, i zavedite malo reda u svojoj intimnoj regiji. Ovo važi i za noge i dlačice ispod pazuha. Takođe, tuširanje pre samog čina je uvek poželjno, kao i nošenje čistog donjeg veša. Vaš voljeni će biti oduševljen ako budete mirisali od glave do pete na neki egzotičan parfem ili losion za telo.

4. NESPOSOBNOST IZRAŽAVANJA PO PITANJU ŽELJA U KREVETU

Neke od vas će to pripisati stidljivosti, ali drage moje za tim zaista nema potrebe. Ako ste rešili da sa nekim budete intimni, tu prestaje svaka potreba za stidljivošću. Vaš muškarac ne može znati šta vam je na umu, osim ako mu ne kažete. On ne poseduje veštinu čitanja misli, koliko god vi verovali da vas dobro poznaje. Pojednostavite sebi: ako vam se dopada ono što on radi, recite mu da nastavi; ako ne, zamolite ga da probate nešto drugo.

5. LOŠE MIŠLJENJE PO PITANJU VLASTITOG TELA

Da bi muškarac poželeo da vodi ljubav sa ženom, ona mu mora „prodati“ svoje telo. Jednostavnije rečeno morate biti ponosni na sebe, i svoj izgled kako bi vas on obožavao i čeznuo da vodi ljubav sa vama. Zaboravite na svlačenje u mraku, i skrivanje ispod pokrivača. Budite ponosni na svoje atribute i pokažite mu to. Dozvolite mu da vas vidi, i uživajte u njegovom pogledu. Ne razmišljajte o strijama, celulitu ili opuštenom stomaku, jer njemu to nije važno.