Ako vam se događa da satima ne progovorite ni reč sa njim, ali da imate želju da se poljubite čim se ugledate, među vama ima hemije i verovatno ste pronašli osobu koju ste oduvek tražili.

Prepoznajte još pet signala koji otkrivaju da između vas vlada jaka hemija!

1. Intenzivan kontakt očima

Ukoliko često sebe uhvatite kako želite da ostvarite dugotrajan i intenzivan kontakt očima, jasno je da ste zainteresovani njega i da želite nešto više od pogleda.

2. Zavodljivi govor tela

Ako se nesvesno približavate osobi do vas, veoma je moguće da ste potpuno poludeli za njom. Stručnjaci otkrivaju da ovaj spontani gest pokazuje našu želju da se što više povežemo sa osobom koja nam se dopada.

Ako se samo prema vama ponaša drugačije, tu definitivno ima hemije
Shutterstock 

3. Glas se menja

Dokazano je da muškarci instiktivno promene glas i počinju da govore dubljim tonovima u prisustvu devojke koje im se sviđaju. Međutim, ako primetite kod sebe, to vam je jasan signal šta mislite o osobi preko puta vas.

4. Ne želite da odete od njega

Psiholozi tvrde da devojke koje se duže zadržavaju ispred vrata svog stana posle izlaska, zapravo žele poljubac. Ista teorija važi i za momke.

5. Međusobno zadirkivanje

Zadirkivanja i doskočice su često znak emotivnih promena između dvoje ljudi. Ako imate želju da ga zadirkujete i začikujete, znajte da ste totalno pali na njegov šarm. Ista situacija važi i u njegovom slučaju.

Muškarac kom se dopada žena menja glas prilikom komunikacije s njom i ima potrebu da je zadirkuje
Shutterstock