Slavna glumica Blejk Lajvli prisustvovala je rođendanskoj proslavi manekenke Bele Hadid, a svojom pojavom ostavila je prisutne bez teksta. Blejk, koja je inače majka troje dece, uspešno gradi svoju karijeru, brine o deci, ali i o svom izgledu.

Blejk je za žurku odabrala usku mini haljinu koja je u prvi plan istakla njenu savršenu figuru. Ljubičastu haljinu sparila je sa crvenim cipelama i tašnicom u istoj boji, dok joj je kosa bila neobavezno puštena. Ovim izdanjem Blejk je istakla svoje zgodne noge, a na račun izgleda dobila je niz komplimenata.

blejk lajvli na proslavi rođendana điđi hadid
J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Kakva mačka", "Blejk prepela si i prezgodna", "Tako jednostavna a izgleda kao milion dolara", samo su neki od komentara koje je izazvala slavna glumica.

blejk u mini haljini koja je istakla njenu figuru
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Blejk je jednom prilikom otkrila da figuru održava uz pomoć treninga, kao i da je dosledna svakom obroku kako bi zadržala svoju sjajnu figuru. 

Kad trenira, glumica izbegava prerađenu hranu, kako je i sama rekla u jednom intervjuu. Takva visoko prerađena hrana uključuje gotova jela, čokoladu, čips, deserte, kobasice i hamburgere, konzervirano povrće ili mlečne i voćne napitke. Takođe ne konzumira gluten i soju.

blehj je uspela da povrati devojačku liniju posle tri porođaja
Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Belančevine, ugljene hidrate i povrće moraju da budu izbalansirani“, objašnjava Lajvli. Međutim, ne bi se nikada u potpunosti odrekla šećera.

Na Instagramu je glumica priznala da je nakon druge trudnoće povratak željenoj težini zaista naporan posao:

blejk godinama vodi računa o ishrani i redovno trenira
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Otkrila sam da 27 kilograma koje sam dobila u trudnoći ne mogu izgubiti gledanjem po Instagramu i čuđenju kako to da ne izgledam poput ovih bikini modela“, napisala je i objavila fotografiju na kojoj se može videti u sportskom grudnjaku i odeći za vežbanje pored svog ličnog trenera Dona Saladina.

Pored toga, Blejk svako jutro konzumira smuti koji joj pomaže da održi mladalački izgled. Njena mala bjuti rutina je dovoljno efektna da licu vrati blistavost i učini da koža izgleda lepše i zategnutije. Osim toga, ovaj napitak pomaže u eliminaciji toksina iz tela, hidrira kožu, ali je izuzetno koristan za sve osobe koje imaju problem sa izraženim podočnjacima.

Recept je sasvim jednostavan. Biće vam potreban jedan krastavac i celer.

Priprema:

U blender ili sokovnik stavite ovo povrće, dodajte vodu i sve dobro izmiksajte. Napitak pijte svaki dan, a najbolje ujutru na prazan stomak ili ga možete tuferom naneti na lice umesto tonika. U oba slučaja rezultati neće izostati.

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Glumica otkriva tajnu svoje vitke figure

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!