Slavna američka glumica Blejk Lajvli (34) blistala je na Nedelji mode u Njujorku gde se pojavila sa svojom polusestrom Robin Lajvli (50). Njih dve se vrlo retko pojavljuju zajedno u javnosti, a ovaj put starija sestra uspela je da zaseni mlađu.

Blejk je na sebi imala elegantni svetloplavi komplet koji je činila pencil suknja, kratak top i pelerinu, a kada je reč o obući, glumica se odlučila za bele salonke. Ipak, skoro sve oči bile su uprte u Robin koja u šestoj deceniji ima telo na kakvom bi joj pozavidele i duplo mlađe žene. Robin je zablistala u beloj kombinaciji - haljini midi kroja sa dva šlica koja su istakla njene savršene noge.

blejk sa sestrom robin
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Robin je, poput svoje sestre, glumica, a do sada smo imali priliku da je gledamo u filmovima "Mlada veštica", "Karate Kid 3", "Cobra Kai"...

Osim toga, obe su udate za glumce sa kojima imaju troje dece. Blejk je supruga Rajana Rejnoldsa, a Robin se 1999. godine udala za Barta Džonsona.

Robin Lajvli u 6. deceniji izgleda sjajno
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Robn je ćerka talent menadžerike Elen Lajvli i njenog prvog supruga Ronalda, dok je otac mlađe sestre pokojni glumac Erni koji je preminuo prošle u 74. godini.

"Ona ima moju decu, a ja njenu decu i onda se kao prepiremo: Ne, to su moja deca, a ona mi na to kaže: Ne, tvoja deca su moja djeca. Uvek se svađamo oko toga. Blejk je najbolja", rekla je Robin 2017. godine za "Entertainment Tonight", a više slika lepih sestara pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

RW/MPI / Capital pictures / Profimedia, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavna glumica ima sestru koja u 6. deceniji blista

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!