Zvezda serije 'Tračara", Blejk Lajvli zaustavljala je poglede svih slučajnih prolaznika, ali i okupljenih gostiju kada se u petak pojavila ispred popularnog njujorškog restorana u kom je održana dodela Gem nagrada.

Sve oči bile su uprte u nju zbog senzacionalnog stajlinga kojim je istakla svoju fit figuru koju neguje i posle tri porođaja.

Par planetarno popularnih Louboutin cipela obogaćenim kristalima, Chanel torbica u zlatnoj nijansi sa crnom isprepletenom mrežicom i haljina dizajnera Sergija Hedsona bili su odabir glumice Blejk Lajvli za odlazak na glamuroznu zabavu na Menhetnu.

Glumica Blejk Lajvli pojavila se u cnroj priprijenoj haljini.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Crna pripijena haljina sa velikim prorezom na stomaku, koji stvara efekat užeg struka i širih bokova, i dekolteom koji mnogo otkriva istakli su savršenu figuru 34-godišnje glumice. Iako iza sebe ima tri porođaja, Lajvli izgleda fantastično i neguje svoju prepoznatljivu vitku figuru.

Ovoga puta slavna plavuša je podigla kosu u elegantan zalizani rep i stilizovala je u raskošne talase. 

Pored crnog stajlinga, kombinovala je upečatljive cipele pomenutog dizajnera Christiana Louboutina kao i dijamantske viseće minđuše.

Dobro je poznato da lepa glumica voli modu, prati trendove i uživa u eksperimentisanju odevnih komada, a poslednjim odabirom privukla je veliku pažnju.

Haljina sa cut out detaljem na stomaku, koji je hit proleća, i dubokim šlicem pozadi je siguran izbor ove sezone, a kako je Blejk izgledala u njoj pogledajte u nastavku:

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia Blejk Lajvli u crnoj haljini