Mnogi su mišljenja da Sara Jo, od kada je uplovila u novu vezu, izgleda nikad bolje, iako je činjenica da je pevačica liniju ove godine dovela do savršenstva.

I zaista, u poslednje vreme je možemo videti u neobičnim trikoima i seksepilnim kombinacijama što je još jednom i dokazala tokom nedavnog gostovanja u jednoj emisiji gde su u prvom planu bile njene zategnute noge i vitak struk.

One je ujedno i promovisala svoju novu pesmu sa pevačicom Frankom, a u spotu smo je mogli videti u izdanjima na koja od nje nismo navikli.

Sara Jo dovela je liniju do savršenstva zahvaljujući balansiranoj ishrani i crossfitu.
printscreen/youtube 

Ipak, da bi izgledala tako kako izgleda danas, Sara jo morala je da promeni određene životne navike, a poznato je i da je zaljubljenik u sport za koji se slobodno može reći da nije svačiji "cup of tea".

No, da krenemo ispočetka.

Sara je u brojnim intervjuima rekla da je obilan doručak najvažniji, te da se trudi da jede redovno, a pogotovo kuvanu hranu zbog čega retko potegne za "junk food-om".

Sara Jo se trudi da jede redovno i pre svega kuvanu hranu, zbog čega retko poteže za junk food-om.
Instagram 

Naravno, takođe se trudi da ne jede kasno.

Mlada pevačica redovno trenira, kako zbog nastupa koji su često vrlo zahtevni tako i zbog samog zdravlja, što svakako doprinosi njenom izgledu.

- Trudim se da redovno vežbam, ali ovih dana je to dosta težak poduhvat. Letnja sezona je rezervisana za festivale i nastupe pa imam baš dosta obaveza. Ali sve je stvar dobre organizacije i volje, tako da se zaista uvek potrudim da odradim kratak trening ili bar da izađem pola sata napolje i istrčim rutu - rekla je Sara i dodala da joj trčanje pomaže da razbistri um.

Sara Jo redovno trči i bavi se crossfitom.
printscreen/instagram 

Međutim, ono što je njenu figuru zaista transformisalo je crossfit trening.

- Posle krosfit treninga vidim najbolje rezultate što me uvek dodatno motiviše. Ovaj tip treninga sam zavolela baš zbog toga što su vežbe koje radim jako energične i zato što ni jedan trening nije isti. Upravo takvi treninzi, vrlo intenzivni i zahtevni, su nešto što meni najviše prija i odgovara i što se na kraju pokazalo kao najefikasnije.

Za one koji ne znaju, crossfit je po definiciji izvođenje konstantno variranih funkcionalnih pokreta pod visokim intenzitetom. Ti funkcionalni pokreti preuzeti su iz gimnastike (zgibovi, propadanja, čučnjevi i ostale vežbe sa svojom težinom), treninga sa opterećenjem (weightlifting i powerlifting vežbe kao i korišćenje girja, medicinki i ostalih tegova) i od kardio vežbi (trčanje, plivanje, veslanje, vijača itd) i u određenim obrascima koji stalno variraju dovode ljudsko telo do napretka u svakom mogućem smislu kada su u pitanju fizičke performanse.

Sari Jo odgovaraju intezivni i javni treninzi.
Instagram 

Zato i ne čudi što iako je ova disciplina jedna od omiljenih u svetu, nije toliko omiljena domaćim pevačicama. Ipak, Sara Jo je dokaz koliko joj je ovaj sport oblikovao telo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Sara Jo

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!