Sara Jo kako stvari stoje zaljubljena je do ušiju u svog novog dečka, slovenačkog koreografa Žigu Soltara, a poslednji storiji to definitivno potvrđuju.

Naime, pevačica koja je nedavno okončala vezu sa producentom Milkom Babićem, okačila je na svoj Istagram delić koreografije koju je vežbala sa novim izabranikom, a koja se na kraju zavšila zagraljajima i poljupcem.

Par se sve vreme dobro zabavljao i šalio, a osmehe nisu skidali sa lica.

printscreen/instagram Sara Jo okačila je video na svoj Instagram u kom vežba koreografiju sa dečkom, ali nisu dugo izdržali da se ne poljube.

U jednom trenutku koreograf je stao iza nje i pomerao joj ruke u ritmu muzike, što je pevačici bilo više nego zabavno, a "osvetila" mu se tako što se u jednom trenutku "okačila" o njegove noge, zbog čega je morao da je podigne i nosi.

Sara Jo nije izdržala da se ne poljubi sa dečkom tokom vežbanja koreografije.
printscreen/instagram 

Nežne scene su raznežile njene pratioce, a jasno je da su među njima emocije veoma jake.

Inače, Sara u poslednje vreme često postavlja na mreže kako provodi vreme sa novim dečkom, a još njihovih fotografija možete pogledati u galeriji ispod:

Instagram Sara Jo sa novim dečkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!