"GOTOVO, BOLEST JE UZNAPREDOVALA" Zdravstveno stanje poznatog glumca naglo pogoršano, porodica spremna na najgore

Tek u prvih nekoliko minuta razgovora prepoznaje osobu sa kojom komunicira.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obožavaoci glumca Brusa Vilisa (68) ne prestaju da tuguju jer mu se zdravstveno stanje pogoršava. Bolest je brzo napredovala, pa se porodica i rođaci plaše da neće dugo poživeti.

"Gotovo je, čim su rekli da se pogoršalo“, komentarišu na društvenim mrežama. Jedan strani izvor medija je nedavno prokomentarisao da Brus ima dobrih i loših dana, ali da je u poslednja dva meseca bilo mnogo više loših nego dobrih dana.

Glen Gordon Karon, koji je posetio Brusa, govorio je o svojim zdravstvenim problemima.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Osećam da on zna ko sam samo u prva tri minuta razgovora. Više ne priča, ranije je bio strastveni čitalac, a sada je od toga odustao. Sve te jezičke veštine mu više nisu dostupne. Kada ste s njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali više nema radosti u njemu",rekao je.

Pročtiajte još: ĆERKA TEŠKO BOLESNOG GLUMCA OBJAVILA NJIHOVU SLIKU Priča se da je ne prepoznaje, ona potvrdila: "Nedostaje mi moj tata"

Sa bivšom suprugom Demi Mur, sa kojom je glumac bio od 1987. do 2000. godine, ima tri ćerke: Rumer (35), Skaut (32) i Talulah (29). Trude se da se što češće druže sa njim. Brus je postao deda u aprilu ove godine, a javnost je saznala da mu je demencija i afazija dijagnostifikovana u martu ove godine. Odmah je rečeno da se Vilis povlači iz sveta glume.

Instagram 

„Frontotemporalna demencija je okrutna bolest za koju mnogi od nas nikada nisu čuli, a može pogoditi bilo koga. Za osobe mlađe od 60 godina, to je najčešći oblik demencije i rasprostranjeniji je nego što mislimo jer su ponekad potrebne godine da se dijagnostikuje. Danas je to još uvek neizlečivo, što se nadamo da će se promeniti u narednim godinama. Kako Brusovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svest o bolesti kojoj je potrebno više istraživanja",rekli su članovi porodice u saopštenju.

Brus je trenutno oženjen Emom Heming (45) kojom se oženio 2009. godine i imaju dve ćerke, Mejbl (6) i Evelin (4).

Više o glumcu pogledajte u galeriji:

Shutterstock Brus Vilis oprostio se od glume.

Bonus video

This browser does not support the video element.

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume  Kurir televizija

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.