ZBOG ONOGA ŠTO RADI DOBILA JE OVACIJE: Transrodna ćerka Anđeline Džoli ima skriveni talenat i ne, nema veze sa glumom

Skriveni talenat ćerke Anđeline Džoli i Breda Pita iznenadio je korisnike društvenih mreža.

Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su vam oba roditelja umetnici, gotovo je nemoguće da nemate barem neki talenat. Šajlo, ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita zapravo se može pohvaliti da je već sada otkrila dve stvari u kojima je dobra - u glumi, što je u neku ruku očekivano, ali i u još nečemu što je iznenadilo korisnike društvenih mreža.

Naime, poslednjih dana Instagram i TikTok preplavljeni su snimcima jednog plesnog studija, a gflavna zvezda je upravo ćerka slavnog glumačkog para. Svojim hip-hop plesom osvojila je simpatije svih uz muziku popularnog hita Lizo 'About Damn Time', i zapravo zaradila ovacije svojih kolega koji su oduševljeno pratili svaki njen pokret.

Plavokosa lepotica, za koju se do sada smatralo da je transrodna osoba, a koja je danas idealan spoj Anđeline i Breda, odevena u crnu oversized trenerku, odradila je koreografiju bez puno muke i truda i pokazala da je rođena s dobrim plesnim ritmom.

Inače, Šajlo Džoli Pit je najstarija od biološke dece Breda Pita i Anđeline Džoli. Od njenog najranijeg detinjstva pratile su je priče da želi da promeni pol, a čak su i njeni roditelji u pojedinim intervjuima otkrili da ih je terala da je zovu Džon.

profiemdia 

Devojčica je uglavnom nosila uslovno rečeno "mušku" odeću, te se mogla najčešće videti u oversized trenerkama i komadima koji skrivaju njeno telo, sve dok se nedavno nije pojavila u punom sjaju na promociji filma svoje majke u nestvarnoj ženstvenoj kombinaciji i iznenadila svet transformacijom.

Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Inaše, Šajlo je od početka prošle godine počela da pohađa časove plesa u Millenium školi u Los Anđelesu, a kako pišu strani mediji, to je ujedno i njeno omiljeno mesto, te je većina paparaco fotografija u poslednje vreme nastala upravo ispred ovog umetničkog centra.

Anđelina je preponosna na svoju naslednicu, i kako kaže, uvek ih je podržavala u onome što ih čini srećnim, a još fotografija lepe Šajlo pogledajte u galeriji ispod:

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina i Bredova ćerka izrasla je u pravu lepoticu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!