"ONA JE MOJ TIP DEVOJKE" Nakon fudbalera na Sanju Vučić bacio oko JUTJUBER poznat po vezi sa kontroverznom TIKTOKERKOM

Sanja Vučić navodno se dopada jutjuberu Sergeju Pajiću koji je bio poznat po vezi sa Uki Q, odnosno tiktokerkom Unom Kablar.

printscreen/instagram

Vatrena "Uraganka" Sanja Vučić očigledno je tiha patnja mnogih muškaraca.

Nakon što se pisalo o njenoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, odnosno njegovim navodnim pokušajima da je smuva, sada je na pevačicu oko bacio i popularni jutjber mlađe generacije Sergej Pajić.

Sergej koji se bavi i muzikom, poznat je i po vezi sa tiktokerkom Unom Kablar, poznatijom kao Uki Q, a njihovu vezu poredili su često sa Breskvicom i Vojažem. Zajedno su snimili i pesmu, i mnogima delovali kao idealan par, a onda su usledila višemesečna šuškanja da su raskinuli, što su potvrdili tek nekoliko meseci kasnije, ali nisu otkrivali detlje raskida.

printscreen/tikTok 

Una je jedno vreme bila tema medija najpre zbog kulta koji su osnovali njeni pratioci, takozvani "Ukizam", a tiktokerka je pažnju javnosti privlačila kako neobičnom pojavom, snimcima sa zmijama i drugim egzotičnim životinjama, a potom i potezima koji su često šokirali njene pratioce, poput toga da koristi odbačenu košuljicu zmije kao osnovu za manikir i slično.

printscreen/instagram 

Zato su mnogi i bili iznenađeni kada se saznalo da se Sergeju dopada Sanja Vučić, a nedavno je za idjtv.com prokomentarisao njihov odnos i otkrio da li su u vezi.

- Ja nisam ništa potvrdio. Samo sam rekao da je meni Sanja slatka u jednom intervjuu. Oni su to preneli kao da sam ja zaljubljen u Sanju - priznao je on i naglasio da se druže.

Pajić je pokušao da izbegne ovu temu i da se završi pričom da se njihov odnos zasniva samo na druženju. Međutim, ipak je otkrio gde su se oni družili.

- Bili smo u klubu nekoliko puta i na časovima pevanja. Ona mi je pomagala - rekao je.

Instagram 

Na kraju je priznao da li je Sanja tip devojke sa kojom bi bio.

- Da - kazao je bez mnogo razmišljanja, ali da li će mladi pevač i uspeti da smuva vatrenu "Uraganku" ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!