Slavna pevačica Sanja Vučuć, koja je nadaleko poznata po svom moćnom glasu izdala je svoj prvi solo album što je obradovalo njene obožavatelje. 

Nakon raspada "Hurricane", Sanja je nastavila da ređa hit za hitom, te je album bio logičan korak. U svemu su joj najveća podrška prijatelji i naravno, porodica, a pogotovo brat Miloš.

I da se ne lažemo, možda je lepa Sanja fatalna za mnoge muškarce, ali i njen rođeni brat opravdava titulu velikog zavodnika.

Sanja Vučić sa bratom.
Instagram 

Zgodni Miloš je, po svemu sudeći i te kako privukao pažnju mnogih dama, što opravdava i cifru od čak 187 hiljada pratilaca na Instagramu, gde uglavnom deli fotografije sa treninga, i ističe svoje mišićavo telo u prvi plan.

Miloš, brat Sanje Vučić po zanimanju je stomatolog ali se pojavio i u mnogim spotovima.
printscreen/instagram 

Inače, Sanjin brat je po zanimanju stomatolog, ali smo ga i pored tog zanimanja mogli videti i u nekim spotovima.

Verujemo da niste znali da je, primera radi, zgodni mišićavi muškarac u spotu reperke Sajsi MC za pesmu "Ne daj mi" niko drugi do Miloš Vučić.

Ivana je svojevremeno čak na Instagramu otkrila njegovo lice i zahvalila mu se što je spot učinio "neodoljivim".

Sajsi MC otkrila je na Instagramu Miloševo lice i zahvalila mu se što joj je spot učinio neodoljivim.
pritnscreen/youtube 

Možda će vas zanimati i da pročitate: 

Inače, Miloš je prvi put skrenuo pažnju javnosti kada je bodrio svoju sestru tokom takmičenja u Roterdamu kada je uz njihovu zajedničku fotografiju napisao "Večeras budi lavica kakva jesi. Ti si moja sreća i ponos", a na njegovom profilu mogu se naći njihove brojne zajedničke objave.

Inače, zanimljivo je i to što Miloš nije oduvek imao ovako izvajane mišiće. Iako su mnogi saglasni da više nalikuje fitnes instruktoru nego stomatologu, istina je da se Miloš okrenuo zdravom životu i redovnom treningu, te da je upravo na ovaj način smršao svojevremeno i doveo svoje telo do perfekcije.

On je čak i na svom Instagramu podelio fotografiju od pre 11 godina, a istina je da je transformacija zadivljujuća. 

Baš je iz tog razloga inspiracija mnogima kojima je potrebna dodatna motivacija za taj ključni prvi korak ka teretani i vežbanju uopšte, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Brat Sanje Vučić, Miloš Vučić

Bonus video:

"KOD DEČKA MI JE OVO BITNO, SVE OSTALO RADI SUPER" Sanja Vučić nakon nastupa u Budvi: Komentarisala Breskvicu! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!