"SQUID GAME" VIŠE NIJE #1 Ova južnokorejska serija obiluje još brutalnijim scenama, za 24h OBORILA JE REKORDE gledanosti

Na Netlifksu se pojavila nova južnokorejska serija koja je oborila rekorde gledanosti koje je postavio "Squid game".

printscreen/youtube

"Squid game" postao je svetska senzacija gotovo preko noći, i oborio sve dosadašnje rekorde gledanosti na Netfliksu. Međutim dok čekamo drugu sezonu koja bi trebalo da se prikazuje već krajem sledeće godine, južnokorejci su rešili da obore sopstveni rekord i predstave publici još brutalnije izdanje koje tek nije za one sa slabim želucem. 

Samo ćemo reći - horor, drama, strah, smrt... i jasno vam je da Netliksova nova serija "Hellbound" prava "poslastica" za one koji vole osećaj jeze u žilama. 

Ova kombinacija horora, akcije i fantastike preko noći je postala globalni fenomen i to ne bez razloga.

printscreen/youtube 

U centru dešavanja, grupa nasilnih demona lovi pojedince kojima je prethodno najavljeno kada i gde će umreti. Koliko god bežali, demoni ih na kraju sustižu i odvlače u pakao, a za njima na Zemlji ostaje samo pepeo. Pokreće se kolektivna histerija i brojne verske rasprave. Misteriju demona pokušaće da otkrije policijski detektiv, novinar i advokatica i tako, posledično da rastumače događaje.

printscreen/youtube 

Vrhunsku napetost gledaoci će moći da iskuse kroz šest epizoda, koliko traje prva sezona.

Seriju je režirao Yeon Sang-ho, a premijerno je prikazana u septembru na Filmskom festivalu u Torontu. Kako stvari stoje, čini se da će i u budućnosti južnokorejci držati rekorde kada su ovakve serije u pitanju, jer je više nego očigledno da je svetu više muka od razvodnjenih scenarija i "mlake" glume kakva se može videti na zapadnom tržištu koje godinama pokušava da dominira na polju horora (a ne ide im), a trejler za "Hellbound" pogledajte u videu na kraju teksta:

Serija "Hellbound"  Youtube