Od kako je postala majka, slavna voditeljka Dileta Leota definitivno je okrenula novi list. Posvećena je isključivo ćerkici koju je dobila sa nemačkim golmanom Lorisom Karijusom, te je njen Instagram sada uglavnom u znaku njene male porodice. 

Ipak, novopečena majka i te kako zna kako i dalje da zagolica maštu pratiocima, s obzirom da nadimak "najzgodnije mame" nije dobila tek tako, što se kaže, na lepe oči.

Dileta i te kako kači fotografije i na kojima je u seksepilnim kombinacijama, kao i u kupaćem, a zbog mnogih objava moraćete dobro da protrljate oči jer na njima voditeljka ne izgleda kao neko ko se porodio pre nekoliko meseci. 

Tanan struk i vitku figuru koji su bili njen zaštitni znak vratila je brzinom svetlosti, te se mnogi šale da joj ne bi verovali da je bila trudna da nije kačila fotografije sa stomakom

Naravno, bilo je i onih koji smatraju i da je linija Dilete Leote rezultat estetskih hirurga, pogotovo ako se uzmu u obzir njene pređašnje intervencije. No, u isti mah, voditeljka je poznata po tome da redovno vežva, a poznato je i da je vodila računa o kilaži tokom trudnoće.

Ipak, ono što takođe kupuje na prvu je i njen osmeh, jer se čini da je sa golmanom zaista našla svoju sreću i ostvarila ono što su njeni brojni bivši pokušavali. 

Sa Karijusom je inače skoro dve godine, a sada je njihovu ljubav uvećala i ćerka Aria, a pre toga, Diletin ljubavni život često je bio tema naslovnica. 

Nju su u jednom trenutku intezivno povezivali sa oženjenim Bosancem Zlatanom Ibrahimovićem.

Diletu su povezivali sa Ibrahimovićem.
Youtube 

Kako se pisalo, Ibrahimović je navodno proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a on je nastavio put Dilete sa kojom je ostao da ranih jutarnjih časova.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", naveo je tada neimenovani izvor.

Ipak, Ibrahović je kasnije viđen sa suprugom, što je na neki način stavilo tačku na glasine o preljubi. Dileta je uplovila u vezu sa turskim glumcem Džanom Jamanom, te se čak šuškalo da će se par venčati, ali je ipak usledio raskid.

Dileta je bila u vezi sa Džanom Jamanom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Navodno je Džaman prosio Leotu nekoliko puta, ali ga je ona svaki put odbila. Pisalo se i da je Džan bio paravan Dileti kako bi smirila tračeve o aferi sa Zlatanom, a šta je prava istina, znaju samo oni.

Potom je fatalna Italijanka pala na čari golmana Lorisa Kariusa koji je u prošlosti bio meta podsmeha.

Podsetimo, Loris je te 2018. tokom Lige šampiona načionio niz katastrofalnih grešaka u finalu noseći dres Liverpula i praktički poklonio pobedu Real Madridu. Ismevali su ga svi, a propusti su se odrazili i na njegovu karijeru.

Dileta sa novim partnerom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Istog leta Klop je odlučio da dovede Alisona Bekera, dok je Karijus prvo išao na dvogodišnju pozajmicu u Bešiktaš, pa u Union Berlin, da bi potom sa njim bio raskinut ugovor. Od septembra je član Njukasla sa kojim je potpisao kratkoročni ugovor, a za to vreme je "smuvao" i jednu od najlepših žena u fudbalu.

Najbolje od svega je to što je lepa Dileta pozitivno uticala na njega, a koliko je zaljubljen svedoči i to što nema problem da je stavi i ispred karijere ako treba, pogotovo sada dok im je ćerka još uvek mala. A još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/dilettaleotta Pogledajte još fotografija Dilete Leote i Lorisa Kariusa.

Pročitajte još: KAKO JE NAJLEPŠA VODITELJKA IZGLEDALA PRE OPERACIJA: Neverovatno je šta par intervencija uradi - ovo nije ista žena!

Bonus video:

Dileta Leota Instagram/dilettaleottaand

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!