Italijanska voditeljka Dileta Leota već duže neko uživa u vezi sa nemačkim golmanom Lorisom Karuisom. O paru se prvi put pisali još 2022. godine u oktobru kada su prvi put viđeni u javnosti.

Dileta pažnju javnosti privlači kako svojim atraktivnim izgledom, tako i svojim ljubavnim životm, a pre dve godine, lepa Italijanka našla se u žiži javosti zobg afere sa Zlatanom Ibrahimovićem. Naime, u januaru 2021. pukla je bruka kada se saznalo da je Zlatan proveo noć u kući najpoznatije italijanske voditeljke Dilete Leote koja je kasnije uplovila u vezu sa slavnim turskim glumcem Džanom Jamanom.

Ibrahimović je navodno proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a on je nastavio put Dilete sa kojom je ostao da ranih jutarnjih časova.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", naveo je tada neimenovani izvor.

Magazin "Chi" je potom preneo da su njih dvoje zajedno večerali i to nakon što je Ibrahimović suprugu Helenu Seger poslao kući, pa produžio ka Kosti Smeraldi. A na Sardiniju je prethodno Leota stigla sa drugaricama i bratom.

dileta je snimila reklamu sa zlatanom
Youtube 

Prema drugim glasinama, Dileta i Zlatan su najpre u odvojenim grupama, došli u isti restoran. Šta se unutra tačno dešavalo, nije poznato, jer su bili u delu koji je zatvoren za javnost.

Ipak, činjenica da su se u isto vreme, na istom mestu, našli došavši sa različitih strana sveta - za švedske medije je dovoljno da istaknu da je 'to samo vidljiva posledica sve hladnijih odnosa koje Zlatan ima u poslednje vreme sa svojom suprugom', a koja je rezultat velike razlike u godinama s obzirom da je Helenu upoznao kada je imao 21 godinu, a ona 32.

zlatan sa suprugom helenom seger
Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, Ibrahović je kasnije viđen sa suprugom, što je na neki način stavilo tačku na glasine o preljubi. Dileta je uplovila u vezu sa turskim glumcem Džanom, te se čak šuškalo da će se par venčati, ali je ipak usledio raskid.

Navodno je Džaman prosio Leotu nekoliko puta, ali ga je ona svaki put odbila. Pisalo se i da je Džan bio paravan Dileti kako bi smirila tračeve o aferi sa Zlatanom, a šta je prava istina, znaju samo oni.

dileta je bila u vezi sa džanom jamanom
Instagram 

Dileta danas izgleda lepo, srećno i zadovljno, te nema sumnje da joj veza s anemačkim fudlaberom i te kako prija, a da je skandal sa Zlatanom pao u zaborav.

dileta letoa danas uživa u vezi sa nemačkim fudbalerom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!