Fudbaler Zlatan Ibrahimović poslednjih dana letuje u Italiji, a društvo mu pravi niko drugi do lepa Helen Seger koju još zovu "švedska Bijonse". Iako su uglavnom na odmor do sada vodili i decu, ovog puta sinovi Maksimilijan i Vinsent nisu bili sa njima, zbog čega mnogi misle da poznati par romantično putovanje koristi da se ponovo zbliži i ispravi određene Ibrahimovićeve greške.

Naime, u januaru 2021. pukla je bruka kada se saznalo da je Zlatan proveo noć u kući najpoznatije italijanske voditeljke Dilete Leote koja je kasnije uplovila u vezu sa slavnim turskim glumcem Džanom Jamanom.

Dileta leota je ušla u vezu sa Džanom jamanom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Navodno je Ibrahimović proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a on je nastavio put Dilete sa kojom je ostao da ranih jutarnjih časova.

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", naveo je tada neimenovani izvor.

Zlatan Ibrahimović bacio je oko na voditeljku.
Tony Clifton / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Magazin "Chi" je potom preneo da su slavni fudbaler i sportska novinarka zajedno večerali i to nakon što je Ibrahimović poslao suprugu kući, pa produžio ka Kosti Smeraldi. A na Sardiniju je prethodno Leota stigla sa drugaricama i bratom.

Prema drugim glasinama, njih dvoje su, najpre u odvojenim grupama, došli u isti restoran. Šta se unutra tačno dešavalo, nije poznato, jer su bili u delu koji je zatvoren za javnost. Ipak, činjenica da su se u isto vreme, na istom mestu, našli došavši sa različitih strana sveta - za švedske medije je dovoljno da istaknu da je 'to samo vidljiva posledica sve hladnijih odnosa koje Zlatan ima u poslednje vreme sa svojom suprugom', ako i da je sve rezultat velike razlike u godinama s obzirom da je Helen upoznao kada je imao 21 godinu, a ona 32.

Zlatan Ibrahimović i njegova supruga imali su problema u braku.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Dileta se u njegovom životu baš tada i pojavila, zahvaljujući fitnes kompaniji koja ih je uzela da je, kao tandem, reklamiraju", pisao je tada "Chi", a prenosili i "Gazeta delo sport" i "Korijere delo sport".

Zlatan Ibrahimović snimao je reklamu sa Diletom Leotom.
Youtube 

"Chi" je tvrdio da je Zlatan rekao prijateljima da između njega i Dilete ima "iskrica", a prijatelj voditeljke koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je Di Lei italijanskom portalu da se Ibrahimović na Sardiniji predstavljao kao "singl".

Fudbaler i voditeljka upoznali su se na snimanju reklame za fitnees aplikaciju "Buddyfit" koju su snimili tokom karantina. Na njenom Instagram profilu ispod reklamnog spota vodili su, po mišljenju mnogih, otvoreno flertovali.

Zlatan Ibrahimović i Dileta leota su otvoreno flertovali.
Youtube 

Međutim, kada su navodi o romansi preplavili medije, Dileta je uplovila u vezu sa Džanom, a njihov odnos su mnogi gledali kao paravan za sve što se dešavalo sa slavnim fudbalerom.

Za sve to vreme supruga Ibrahimovića se nije oglašavala, dok je Zlatan javno demantovao sve i govorio da je u pitanju "budalaština", kao i da jedina žena koju voli je njegova žena Helen.

Inače, zanimljivo je kako je upoznao lepu Segrovu koja je karijeru započela kao model, a kasnije izgradila impozantno bogatstvo zbog čega su je i poredili za Bijonse. Njih dboje su se slučajno sreli na parkingu u blizini Malmoa, i kako je kasnije ispričala, nije bila preterano impresionirana.

Helen Seger je starija od Zlatana 11 godina.
MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia 

"Prvi put kada sam ga videla zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala sam se na njega. Mislim da mu se to svidelo", ispričala je 2010. godine lepotica u intervjuu za Elle.

Dodala je da on uopšte nije bio njen tip muškarca. "Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi trebao fudbaler da me hrani. Bila sam nezavisna, a on čak nije bio moj tip muškarca", rekla je tada Helena.

Iako svog dragog redovno bodri sa tribina, Helena nije tipična supruga fudbalera. Veoma je stajnovita i ne slika se za društvene mreže, a njeni intervjui i medijski istupi su veoma retki.

Veoma ceni svoju privatnost, tako da se o njoj vrlo malo zna, a karijeru modela započela je sa samo 13 godina. Zbog manekenske karijere nije odustala ni od školovanja, pa je završila studije ekonomije, a u vreme kada je upoznala Zlatana već je bila uspešna poslovna žena koja je radila u duvanskoj industriji.

Šuškalo se da je afera supruga ipak uzdrmala njihov brak, ali se sada čini da je ponovo sve okej, a Ibrahimović se iz petnih žila trudi da bude što bolji suprug, ma koliko to ljudima bilo teško da poveruju.

Zlatan Ibrahimović sada glumi brižnog muža.
FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!