Dileta Leota ne odvaja se od svog novog dečka, inače nemačkog golmana Lorisa Kariusa, i čini se da njihova veza postaje sve ozbiljnija. Jedna od najlepših voditeljki sveta ne krije koliko uživa u novom odnosu, a zbog novog dečka navodno usavršava i engleski, ali uči i nemački, kako bi se što bolje razumeli. 

Dileta Leota srećna je u novoj vezi sa nemačkim golmanom.
Instagram 

O njima se inače prvi put pisalo u oktobru 2022. kada su prvi put viđeni u javnosti. Tada su mnogi komentarisali da se "kolo sreće okreće" s obzirom da je Karius za kratko vreme postao od golmana kome se svet smejao, predmet ljubomore mnogih muškaraca.

Podsetimo, Loris je te 2018. tokom Lige šampiona načinio niz katastrofalnih grešaka u finalu noseći dres Liverpula i praktički poklonio pobedu Real Madridu. Ismevali su ga svi, a propusti su se odrazili i na njegovu karijeru.

Istog leta Klop je odlučio da dovede Alisona Bekera, dok je Karijus prvo išao na dvogodišnju pozajmicu u Bešiktaš, pa u Union Berlin, da bi potom sa njim bio raskinut ugovor. Od septembra je član Njukasla sa kojim je potpisao kratkoročni ugovor, a za to vreme je "smuvao" i jednu od najlepših žena u fudbalu, nakon čega su počele da mu "cvetaju ruže" na svim poljima. 

Par je inače zajedno proslavio i novu godinu, a njihova fotografija za kratko vreme skupila je preko pola miliona lajkova.

Dileta Leota proslavila je novu godinu sa nemačkim golmanom.
Instagram 

"Prelepi", "Kako sijate", "Dileta nikad srećnija nije bila", "Golupčići", "Pravi muškarac za ovakvu ženu"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati ispod objave, a čini se da joj je javnost konačno oprostila skandal od pre nekoliko godina kada je njena navodna afera sa proslavljenim Bosancem, fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem punila stranice tabloida. 

Pričalo se da je Dileta bila u vezi sa Zlatanom.
Youtube 

Naime, u januaru 2021. pukla je bruka kada se saznalo da je Zlatan proveo noć u kući najpoznatije italijanske voditeljke Dilete Leote koja je kasnije uplovila u vezu sa slavnim turskim glumcem Džanom Jamanom.

Navodno je Ibrahimović proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a on je nastavio put Dilete sa kojom je ostao da ranih jutarnjih časova.

Dileta Leota provela je novu sa Ibrahimovićem.
screenshoot/instagram 

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", naveo je tada neimenovani izvor.

Magazin "Chi" je potom preneo da su slavni fudbaler i sportska novinarka zajedno večerali i to nakon što je Ibrahimović poslao suprugu kući, pa produžio ka Kosti Smeraldi. A na Sardiniju je prethodno Leota stigla sa drugaricama i bratom.

Zlatan Ibrahimović navodno je imao aferu sa Diletom.
Youtube 

Prema drugim glasinama, njih dvoje su, najpre u odvojenim grupama, došli u isti restoran. Šta se unutra tačno dešavalo, nije poznato, jer su bili u delu koji je zatvoren za javnost. Ipak, činjenica da su se u isto vreme, na istom mestu, našli došavši sa različitih strana sveta - za švedske medije je dovoljno da istaknu da je 'to samo vidljiva posledica sve hladnijih odnosa koje Zlatan ima u poslednje vreme sa svojom suprugom', a koja je rezultat velike razlike u godinama s obzirom da je Helen upoznao kada je imao 21 godinu, a ona 32.

Između Zlatana i njegove supruge je velika razlika u godinama.
FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, Ibrahović je kasnije viđen sa suprugom, što je na neki način stavilo tačku na glasine o preljubi. 

Zlatan Ibrahimović demantovao je navode o preljubi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dileta je uplovila u vezu sa Džanom, te se čak šuškalo da će se par venčati, ali je ipak usledio raskid. Navodno je Jaman prosio Leotu nekoliko puta, ali ga je ona svaki put odbila.

Dileta Leota bila je u vezi sa Džanom Jamanom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon raskida povezivali su je i sa brojnim drugim muškarcima poput manekena Đakoma  Kavalija. Takođe se u jednom trenutku oglasio i njen bivši, bokser Danijel Toreto Skardina s rečima: "Volim je. Nisam je prevario i ona je nešto najbolje što je život mogao da mi donese. Bokser sam i ne bacam se po podu, ali kao da sam nokautiran otkako me ostavila. Želim da mi se vrati, spreman sam da je ponovno osvojim", izjavio je kroz suze za magazin "Chi".

Dileta Leota bila je u vezi sa bokserom.
Instagram 

Ipak, čini se da je Dileta ostala nema na njegove želje, a sreću je našla kraj nemačkog golmana sa kojim je, kako pišu strani mediji, konačno spremna da stane pred oltar, a da li će do toga stvarno doći, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!