Atraktivna italijanska voditeljka i jedna od najlepših žena sveta Dileta Leota svojevremeno je svojom romansom sa "turskim apolonom" Džanom Jamanom punila medijske stupce. Iako je par često viđen zajedno, te se šuškalo čak i o veridbi, javnosti je bilo teško da poveruju u ovu ljubav, te su čak sumnjali da je sve samo paravan da bi navodna afera sa slavnim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem što pre pala u zaborav. 

Dileta Leota bila je u vezi sa Džanom Jamanom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dileta i Džan su veoma brzo raskinuli, a nakon toga lepa voditeljka viđena je u društvu zgodnih muškaraca. Ipak, nijedan nije do sada imao titulu "njenog dečka". No, izgleda da su se stvari na tom polju promenile, te je fatalna Italijanka pala na čari golmana Lorisa Kariusa koji je u prošlosti bio meta podsmeha.

Dileta Leota je viđena u društvu brojnih muškaraca.
Mimmo Carriero / IPA / PA Images / Profimedia 

Zbog Lorisa Dileta intezivno uči engleski jezik kako bi se što bolje sporazumevali, ali im jezičke barijere očigledno nisu predstavljale prepreku da otpočnu vezu. Zbog ove veze mnogi komentarišu da se "kolo sreće okreće", te da je Karius od golmana kome se svet smejao, postao predmet ljubomore mnogih muškaraca.

Podsetimo, Loris je te 2018. tokom Lige šampiona načionio niz katastrofalnih grešaka u finalu noseći dres Liverpula i praktički poklonio pobedu Real Madridu. Ismevali su ga svi, a propusti su se odrazili i na njegovu karijeru.

Istog leta Klop je odlučio da dovede Alisona Bekera, dok je Karijus prvo išao na dvogodišnju pozajmicu u Bešiktaš, pa u Union Berlin, da bi potom sa njim bio raskinut ugovor. Od septembra je član Njukasla sa kojim je potpisao kratkoročni ugovor, a za to vreme je "smuvao" i jednu od najlepših žena u fudbalu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Dileta Leota je navodno u vezi sa golmanom Lorisom Kariusom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!