Slavna sportska novinarka Dileta Leota nedavno je postala majka, a sudeći po fotografijama na njenom profilu, i ona i njen partner, nemački golman Loris Karijus ne mogu da sakriju sreću zbog prinove. 

Ćerkicu Ariu već su pokazali na mrežama, a čestitke obožavatelja samo su se ređale jedna za drugom. 

Mnogi nisu skrivali oduševljenje jer su Dileta i Loris jedan od najtraktivnijih parova, te iako je devojčica tek rođena, predviđaju joj ogromne uspehe, i prognoziraju da će biti lepotica poput majke, ali i oca koji važi za velikog zavodnika.

Dileta Leota je jedna od najlepših žena.
Instagram 

Međutim, upravo tu nastao je problem kod nekih fanova koji Diletu prate nešto duže. Iako je sportska voditeljka više nego lepa žena, činjenica je da ni ona nije odolela čarima plastične hirurgije što su pojedini fanovi požurili da istaknu uz komentare "čudo šta par intervencija može da uradi". 

Ne tako davno, Dileta je izgledala potpuno drugačije ako je verovati fotografiji koja kruži mrežama. 

Dileta je imala manje grudi, drugačiji nos, a stil šminkanja i frizura potpuno su se razlikovali. 

Kako pišu italijanski mediji, novinarka je rano "sredila" nos, a potom se odlučila i na ostale intervencije, a kako je napredovala njena karijera, tako se menjao i njen stil oblačenja. 

Ipak, jedno je ostalo isto - Leota je bila i ostala veoma provokativna. Zanimljivo je da voditeljka s vremena na vreme dobija kritike da je "plastična", "neprirodna" i da je "potpuno promenila izgled".

Ona to redovno demantuje, a i njen brat hirurg je potvrdio da je imala samo jednu manju operaciju koja nije bitno uticala na njen izgled, gde se verovatno misli na njene grudi, a vi procenite sami ko ovde govori istinu, iako fotografije definitivno ne lažu.

screenshoot/instagram Dileta Leota

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!