Dileta Leota, slavna italijanska sportska novinarka postala je mama prvi put, a srećne vesti je otkrila na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa ćerkom i dečkom, inače nemačkim golmanom Lorisom Karijusom

"Danas sam se rodila kroz tebe. Dobrodošla Aria. Ti si najbolji poklon koji smo mogli da tražimo", napisala je slavna lepotica u opisu emotivne fotografije.

Čestitke su se zaređale jedna za drugom, a mnogi nisu propustili da prokomentarišu koliko Dileta blista uz fudbalera sa kojim je nešto više od godinu dana. Zapravo, sve ono što su možda drugi muškarci pokušavali u prošlosti, ostvario je Loris koji sada takođe ne krije radost zbog prinove. 

Dileta Leota nakon porođaja sa bebom i dečkom, nemačkim golmanom.
instagram/dilettaleotta 

Interesantno, za vezu "fudbalskog para" saznalo se tek u jesen 2022. godine, da bi već u martu Dileta Leota objavila da je trudna. Za njih dvoje ni razdvojenost nije predstavljala problem pošto je Karijus sve vreme u Njukaslu, gde je treći golman, dok je dobro poznato da je Dileta Leota gotovo "zaštitno lice" italijanskog fudbala i televizije DaZN.

I dok je bila trudna, nije se odvajala od posla i terena, tako da smo je do kraja prethodne sezone gledali na malim ekranima.

Inače, pre nego što je sreću našla kraj Lorisa Karijusa, Dileta je imala veoma buran ljubavni život, da ne govorimo o skandalu koji joj je umalo okončao karijeru. 

Nju su u jednom trenutku intezivno povezivali sa oženjenim Zlatanom Ibrahimovićem. Kako se pisalo, Ibrahimović je navodno proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a on je nastavio put Dilete sa kojom je ostao da ranih jutarnjih časova.

Dileta i Zlatan zajedno u reklami.
Youtube 

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", naveo je tada neimenovani izvor.

Dileta i Zlatan su bili navodno u vezi.
Youtube 

Ipak, Ibrahović je kasnije viđen sa suprugom, što je na neki način stavilo tačku na glasine o preljubi. Dileta je uplovila u vezu sa turskim glumcem Džanom Jamanom, te se čak šuškalo da će se par venčati, ali je ipak usledio raskid.

Dileta Leota je uplovila u vezu sa Džanom Jamanom.
Instagram 

Navodno je Džaman prosio Leotu nekoliko puta, ali ga je ona svaki put odbila. Pisalo se i da je Džan bio paravan Dileti kako bi smirila tračeve o aferi sa Zlatanom, a šta je prava istina, znaju samo oni.

Dileta Leota je najlepša italijanska novinarka.
screenshoot/instagram 

Potom je fatalna Italijanka pala na čari golmana Lorisa Kariusa koji je u prošlosti bio meta podsmeha.

Dileta Leota pala je na čari Lorisa.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Loris je te 2018. tokom Lige šampiona načionio niz katastrofalnih grešaka u finalu noseći dres Liverpula i praktički poklonio pobedu Real Madridu. Ismevali su ga svi, a propusti su se odrazili i na njegovu karijeru.

Istog leta Klop je odlučio da dovede Alisona Bekera, dok je Karijus prvo išao na dvogodišnju pozajmicu u Bešiktaš, pa u Union Berlin, da bi potom sa njim bio raskinut ugovor. Od septembra je član Njukasla sa kojim je potpisao kratkoročni ugovor, a za to vreme je "smuvao" i jednu od najlepših žena u fudbalu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/dilettaleotta Pogledajte još fotografija Dilete Leote i Lorisa Kariusa.

Bonus video:

Dileta instagram/dilettaleotta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!