Još u februaru ove godine svetskim medijima počele su da kruže glasine da je najlepša sportska novinarka, zanosna 31-godišnja Dileta Leota, trudna.

Mediji su se brzo o tome raspisali i počeli da se raspituju ko je otac deteta, a ona je krajem marta otkrila da je reč o nemačkom golmanu, 29-godišnjem Lorisu Kariusu.

„Imamo nešto da vam kažemo, ali zar to već niste znali? Prštimo od radosti. Ja i moj stomak“, napisala je tada i dodala: „Uskoro će nas biti troje“. Da je u vezi sa plavokosim golmanom Dileta je potvrdila zajedničkom fotografijom u januaru ove godine, a paparaci su ih i fotografisali nekoliko puta u zajedničkim izlascima.

Dileta Leota trudna.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tako su sada zajedno 'uhvaćeni' na odmoru na Ibici, a italijanska novinarka je pokazala svoj trudnički stomak u belom jednodelnom kupaćem.

Karius i ona šetali su plažom zagrljeni i držeći se za ruke, a osmeh na njihovim licima dovoljno govori koliko su zaista srećni zajedno.

Dileta Leota sa ocem svog budućeg deteta.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Loris je dugo bio na meti kritika posle finala Lige šampiona 2018. godine, kada je praktično predao pehar protivničkom timu Real Madridu, jer je pogubno branio za Liverpul. Potom je postao predmet podsmeha na društvenim mrežama, karijera mu je krenula nizbrdo, a padovi se nisu zaboravili. Posle Liverpula, Karijus je igrao za Bešiktaš i Union Berlin, a sada je član Njukasl junajteda.

Dileta Leota sa dečkom golmanom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, onaj ko mu ne zamera nezgode svakako je Dileta, o kojoj se često negativno pisalo u novinskim člancima. Naime, šuškalo se da je ljubavnica fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Kako je navedeno, Zlatan je napustio žurku da bi otišao u Diletin hotel i satima nije izlazio iz njene sobe. Ni jedno ni drugo nikada nije komentarisalo ove navode.

Međutim, jednom je progovorila o celoj situaciji. „Biti sa zauzetim muškarcem je neprihvatljivo za moje principe. Uz sve izbore na svetu, morate biti svesni da se ne dovodite u pogrešne situacije“, rekla je tada.

A zašto Diletu nazivaju najlepšom sportskom novinarkom, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Dileta Leota je navodno u vezi sa golmanom Lorisom Kariusom.