Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, odnosno princ Hari i Megan Markl od kako su se odselili sa kraljevskog dvora svoj privatni život kriju od očiju javnosti. Setite se da i nakon Meganinog drugog porođaja, javnost mesecima, uprkos znatiželji, nije znala kako Lilibet izgleda, a mali "hint" dobili su tek za 40. rođendan Marklove kada je govorila o humanitarnim aktivnostima, a kamere su u jednom trenutku uhvatile obris ćerkice na fotografijama na radnom stolu.

Prvi put su je pokazali za Božić prošle godine, a sada su za to imali poseban povod. Malena Liliber proslavlja prvi rođendan, a Hari i Megan su konačno pokazali celom svetu koliko je njihova mezimica porasla. Fotografije je prema pisanju stranih medija snimio porodični prijatelj Misan Hariman, a srećni par proslavljao je rođendan sa prijatleljima u "Frogmore Cottageu".

Na glavnoj fotografiji Lilibet sedi u travi u svetlo plavoj haljinici sa mašnicom na kosi, a ono što je svima odmah privuklo pažnju je njena crvena kosa zbog koje neodoljivo podseća na svog tatu.

PR Saseksa rekao je da je zabava bila "ležerni, intimni piknik u dvorištu" za "bliske prijatelje i porodicu". Klar Ptak, koja je kreirala tortu za venčanje Harija Megan 2018. godine, napravila je posebnu tortu za Lilibetin prvi rođendan.

Inače, interesantno je i da su princ Vilijam, Kejt Midlton i njihovo troje dece bili pozvani na proslavu, ali nažalost, nisu se pojavili zbog kraljičinog jubileja. Podsećamo, Lilibet je prošle nedelje prvi put u životu videla uživo svoju baku, kraljicu Elizabetu po kojoj je, izmeđuostalog, i dobila ime.

To je ujedno bilo i prvo vraćanje Megan Markl u Veliku Britaniju nakon skandaloznog intervjua i ispovesti, a njihovo pojavljivanje u javnosti prošlo je u najboljem redu iako je bilo i onih koji su ih izviždali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!