Vatrena "Uraganka" Sanja Vučić očigledno je tiha patnja mnogih muškaraca.

Nakon što se pisalo o njenoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, odnosno njegovim navodnim pokušajima da je smuva, sada je na pevačicu oko bacio i popularni jutjber mlađe generacije Sergej Pajić.

Sergej koji se bavi i muzikom, poznat je i po vezi sa tiktokerkom Unom Kablar, poznatijom kao Uki Q, a njihovu vezu poredili su često sa Breskvicom i Vojažem. Zajedno su snimili i pesmu, i mnogima delovali kao idealan par, a onda su usledila višemesečna šuškanja da su raskinuli, što su potvrdili tek nekoliko meseci kasnije, ali nisu otkrivali detlje raskida.

Sergej Pajić nekada je bio u vezi sa Uki Q.
printscreen/tikTok 

Una je jedno vreme bila tema medija najpre zbog kulta koji su osnovali njeni pratioci, takozvani "Ukizam", a tiktokerka je pažnju javnosti privlačila kako neobičnom pojavom, snimcima sa zmijama i drugim egzotičnim životinjama, a potom i potezima koji su često šokirali njene pratioce, poput toga da koristi odbačenu košuljicu zmije kao osnovu za manikir i slično.

Una Kablar postala je poznata u javnosti nakon snimaka sa zmijama i sekte "ukizam" koji su osnovali njeni pratioci.
printscreen/instagram 

Zato su mnogi i bili iznenađeni kada se saznalo da se Sergeju dopada Sanja Vučić, a nedavno je za idjtv.com prokomentarisao njihov odnos i otkrio da li su u vezi.

- Ja nisam ništa potvrdio. Samo sam rekao da je meni Sanja slatka u jednom intervjuu. Oni su to preneli kao da sam ja zaljubljen u Sanju - priznao je on i naglasio da se druže.

Pajić je pokušao da izbegne ovu temu i da se završi pričom da se njihov odnos zasniva samo na druženju. Međutim, ipak je otkrio gde su se oni družili.

- Bili smo u klubu nekoliko puta i na časovima pevanja. Ona mi je pomagala - rekao je.

Sergeju Pajiću navodno se dopada Sanja Vučić.
Instagram 

Na kraju je priznao da li je Sanja tip devojke sa kojom bi bio.

- Da - kazao je bez mnogo razmišljanja, ali da li će mladi pevač i uspeti da smuva vatrenu "Uraganku" ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!