Svi dobro pameta dodelu modnih nagrada CFDA i pojavljivanje Emili Ratajkovski. Slavna manekenka je za ovaj događaj odabrala neobičnu kreaciju u kojoj je pokazala svoje zategnuto telo, ali malo je reći da su svi pogledi bili uprti u njen stomak.

I dok su neki bili oduševljenim onim što vide, neki su komentarisali da je malo preterala s odlascima u teretanu, ali i da je previše mršava i da ne izgleda zdravo.

emili ratajkovski
@TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svesna toga, Emili se nije oglašavala tim povodom, niti su se fotografije sa tog događaja mogle videti na njenom profilu na Instagramu.

Ipak, manekenka je sada odlučila da ih objavi, a njena poruka je ostavila najveći utisak.

- Zamalo nisam ovo objavila jer sam znala kakve će kontroverze izazvati, ali hej, to je moje telo i neću se oslanjati na to da treba da se stidim - napisala je Emili na svom storiju, dok je na profilu objavila svoju fotografiju.

emili ratajkovski
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovoga puta, komentari su bili mnogo gori nego prethodnog. Manekenki, koja je nedavno prijavila seksualno zlostavljanje, su pratioci saopštili da ne daje dobar primer devojkama, kao i da nije normalno da izgleda tako.

"Jesi li dobro?", "Izvini, ali ovo je jednostavno bolesno", "Pojedi nešto", "Koji đavo?", "Preterala si", "Sledeći put pojedi dupli čizburger"...

emili ratajkovski
Instagram 

"Organi su napustili ovaj razgovor", "Ne daješ dobar primer mladim devojkama", "Šta nije u redu sa njenim stomakom?", "Ovo ne izgleda zdravo"...

"Stvarno sam zabrinuta za tvoje zdravlje", samo je deo kritika koje je Emili dobila ispod fotografije.