Poznata glumica Marija Petronijević nedavno se porodila, a na svet je donela dečaka.

Uprkos tome što se borila sa korona virusom gotovo do pred sam porođaj, sve je prošlo kako treba, a "srpska Monika Beluči" svakodnevno deli emotivne fotografije sa bebom na svojim društvenim mrežama.

Sada se još jednom obratila pratiocima i otkrila da će uskoro biti optuštena iz bolnice. 

Glumica je rekla da će uskoro krenuti kući gde će bebu upoznati njeni najbliži, ali i odala veoma bitnu stvar. S obzirom da njen sin nema ime, otkrila je kada će se to promeniti.

marija petronijevic sa bebom
printscreen/instagram 

"Još malo idemo kući, da se beba upozna sa tatom i drugom familijom i kumom koji će dati ime, kako već to kod našeg naroda biva", napisala je ispod fotografije.

Čestitke su se samo ređale, a objava je za kratko vreme imala preko 11.000 lajkova.

Podsetimo, Marija Petronijević svoj privatni život krije od očiju javnosti, a jedino je poznato da je svojevremeno bila u vezi sa Branislavom Jankovićem koji se proslavio u jednom rijaliti formatu, kao i sa sportistom Vladom Mandićem sa kojim je bila u velikoj ljubavi.

marija petronijevic i vlada mandic
youtube paparazzo lov 

Nakon raskida, Marija se odselila iz Beograda i vratila u rodno selo Visibabe gde se posvetila poljoprivredi, a tek se pre 2 meseca saznalo da je u drugom stanju, iako se identitet muškarca i dalje krije od očiju javnosti.