Marija Petronijević nedavno se porodila i na svet donela dečaka, a iako glumica privatan život drži podalje od očiju javnosti, novom fotografijom koju je objavila raznežila je sve.

Marija je dan nakon porođaja objavila prvu fotografiju sa sinom, a sada i još jedan njihov emotivni momenat na koji niko nije ostao ravnodušan.

Na fotografiji je glumica i njen naslednik leže jedno pored drugog, dok je dečak okrenut ka svojoj mami, ona se široko osmehuje i pokazuje koliko je srećna i ispunjena.

marija petronijevic sa sinom
Instagram 

"Čestitamo", "Lepota života", "Da ste živi i zdravi", "Preslatko", "Predivno", "Prelep prizor", "Uvek je lepo videti srećnu porodicu, fali vam samo tata", "Marija, blista, sin je presladak", "Koliko ljubavi i sreće na jednoj fotogrfiji", neki su od komentara.

Podsetimo, Marija je do neposredno pre porođaj vodila borbu korona virusom, a bez posledica je prošla jer se vakcinisala i to u 8. mesecu trudnoće.

Porođaj je prošao bez posledica, a Marija je na svet donela zdravu bebu. "Dečak, 4.060 grama i čista desetka", napisala je ponosno glumica na svom Fejsbuk profilu.

marija petronijevic
Print Screen / Instagram 

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je, podsetimo, uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete, a do sada se znalo samo za njenu vezu sa Vladimirom Mandićem, nakon koje se i odselila iz Beograda i započela život na selu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta.

Instagram marija petronijević