Nakon "vladavine" supermodela, a pogotovo čuvene petorke koju su činile Naomi Kembel, Klaudija Šifer, Sindi Kraford, Linda Evanđelista i Kristi Tarlington mnogi su bili ubeđeni da će još mnogo vode proteći pre nego što se nađu devojke koje će postati njihove dostojne naslednice.

Iako današnjim manekenkama kao što su Điđi i Bela Hadid, Kendal Džener i mnoge druge niko ne spori lepotu, činjenica da umnogome to duguju plastičnoj hirurgiji što nije bio slučaj sa nekadašnjim supermodelima.

U korist toj tvrdnji ide i to što većina modela koji su nekada koračali pistama i dan - danas izgleda savršeno, iako su već u poznim godinama.

kristi tarlington danas
printscreen/instagram 

Takođe, mnoge su postale i majke devojčica od kojih su neke već krenule njihovim stopama, ali javnost nije bila uverena da su devojke prave naslednice slavnih majki.

Kaja Gerber, ćerka Sindi Kraford je samo jedna od onih za koju svi kažu da je prelepa, ali da nema "to nešto" što je krasilo njenu majku. Međutim, u slučaju Kristi Tarlington, priča je potpuno drugačija. Naime, slavna manekenka nedavno je podelila fotografiju svoje ćerke i to bez šminke i ostavila pratioce bez teksta.

cerka kristi tarlington
printscreen/instagram 

Lepa Grejs pozirala je sa njihovim psima, a lepotom je zasenila i prelepu Kristi koja, iako u šestoj deceniji i dalje može da izađe na crtu i duplo mlađim.

cerka kristi tarlington
pritnscreen/instagram 

Kristi je sedamanestogodišnju Grejs dobila sa Edvardom Brnsom koji je holivudski glumac i producent, a više je nego jasno da je sve najbolje i najlepše nasledila od svojih roditelja.

Na mrežama je veoma akrtivna i ima zavidnu armiju pratilaca, a zanimljivo je da je za sada modni svet uoopte ne privlači. Sa druge strane, veoma je aktivna u humanitarnim organizacijama svoje majke.

Ipak, kako je i sama Kristi rekla, podržaće je u svemu što odluči, iako joj je drago što nije krenula njenim stopama.

grejs brns cerka kristi tarlington
printscreen/instagram 

Sedamnaestogodišnjakinja za sada živi kao i svi tinejdžeri, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Grejs Brns, ćerka Kristi Tarlington