Dok mnogi na društvenim mrežama pokušavaju da sakriju svoje nesavršenosti, Džesi Volk s tim nema problema i često govori o svom problemu s aknama.

Ipak, ono što zaista fascinira njezine pratitoce su zavidne veštine šminkanja uz koje uspe da se transformiše tako da je teško reći kako se radi o istoj devojci.

Mnogi su je pitali i kako uspeva da šminkom prekrije svoj problem, a Džesi je u videu otkrila svoju tajnu. Da bi sakrila upale na licu mora da koristi više proizvoda.

@jesthejemini

#makeuptutorial#acnecoverage#beforeandaftermakeup#acnemakeup#beauty#mua#makeuptransformation#realizations#summerofgaming#acne#makeup

♬ Pills N Potions - Nicki Minaj

U jednom od tutoriala vidimo je kako koristi hidratantnu kremu, prajmer i korektor i za prekrivanje nesavršenosti, i to sve pre stavljanja pudera.

Ona bira zeleni korektor kako bi neutralizovala crvenilo kože, zatim koristi fiksator u spreju, pre nego što celo lice prekrije podlogom u prahu. Tada opet koristi fiksator i stavlja podlogu tamo gde je potrebno.

sminkanje transformacije
TiKTok 

U drugom videu je pokazala i kako na lice nanosi 14 slojeva kozmetičkih proizvoda kako bi prekrila upalu akni.

@jesthejemini

Reply to @heikethemom #hatecomments#grwm#adultswim#beforeandaftermakeup#trusttheprocess#makeup#mua#patioseason#bucketlist#transformation

♬ Pop That - Finatticz

Uz sve to koristi i kreme za samopotamnjivanje kako bi sakrila svoj bledi ten i prikrila nesavršenosti na svojoj koži.