"SUZDRŽAVAM SE, INAČE BI ME PROGLASILI LUDOM" Jelena Karleuša otkrila kako se oseća kao Srpkinja sa najviše stila

Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu otkrila šta modni stil znači za nju, kao i kako na nju gleda.

Instagram

Definitivno je da pojava Jelene Karleuše kod svih izaziva neku emociju, a njena inovativnost i što je uvek u korak sa vrućim trendovima govori koliko je zaljubljena u modu.

Mnoge planetarne zvezde inspiraciju traže upravo u Jeleni kako za svakodnevne outfite, tako i za kostime za nastupe, a njen neverovatan osećaj za modu prepoznaju i brojni stručnjaci.

Njena izdanju su orginalna, a otkako je uspela da liniju ponovo dovede do savršenstva, i provokativna.

Instagram 

Naime, Jelena je objavila fotografiju u zanimljivoj modnoj kombinaciji, a u opisu je na engleskom jeziku napisala kako se oseća povodom svog neobičnog modnog izraza koji joj neki zameraju.

"Za mene je stil i moda nešto što dolazi prirodno, ne radim ništa na silu. Ne prilagođavam se trendovima, koristim ih na svoj način. I dok se ceo svet pita kako neobična žena iz daleke Srbije ima tako dobar osećaj da predvidi šta će biti sledeća velika stvar u modnoj industriji, suzdržavam svoje ideje kako bih se uklopila u ovaj deo sveta, inače bih bila proglašena ludom", napisala je Karleuša.

JK je poznata i po svojim nagim fotografijama, a to je priznala i u svojoj objavi na Instagramu koju je dopunila rečima:

"Vrhovna umetnost je genijalna. Genijalnost nije opšte prihvatljiva u moru standardnih mediokriteta. Naravno, volim da poziram gola i da objavljujem slike svoje zadnjice, ali to samo dodatno naglašava koliko zapravo imam stila kad sam obučena", zaključila je.

Nedavno nas je takođe oduševila crnim kompletom s trakicama koje u prvi plan istakao njenu figuru koju je dovela do savršenstva.

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša   Instagram/karleusastar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

ATA Images, Instagram Modna izdanja Jelene Karleušea