Jelena Karleuša poznata je kao veliki ljubitelj mode i gotovo da ne postoji trend koji ona među prvima ne isprati. Da je Karleuša pravi mag kada su u pitanju modne kombinacije pokazala je današnjim outfitom.

Pop zvezda još jednom je pomerila modne granice svojim monohromatskim izdanjem u beloj boji.

Rolka, helanke, čizme na štiklu, Balenciaga torba, pa čak i trendi naočare su u beloj boji - boji savršenstva, koja u svakom segmentu ističe jednostavnost i eleganciju.

Jelena Karleuša monohromatsku kombinaciju razbila tirkiznim kaputom.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Inače, monohromatski stajlinzi su veoma česta pojava u izdanjima svetskih zvezda koje rado kopiramo kada je moda u pitanju, a nije retkost da ih razbiju komadom u nekoj vibratnoj boji.

Jelena Karleuša je odabrala da belu kombinaciju razbije teddy kaputom u tirkiznoj boji, koja je i najavljena kao veliki zimski trend.

Iako je izbor garderobe u hladnijoj sezoni najčešće u tamnijim i svedenijim tonovima, tirkizna boja više nije rezervisana samo za leto. 

Jelena Karleuša belu kombinaciju razbila tirkiznim kaputom.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Modni stručnjaci su otkrili da ova boja stoji apsolutno svima, bilo da ste plavuša, brineta ili crnka, a volite da idete u korak sa trendovima, onda je vreme da je obavezno uključite u svakodnevne stajlinge.

Koliko Jelena Karleuša voli tirkiznu boju govore i mnogobrojni outfiti u istoj, a koje možete pogledati u nastavku:

pritnscreen/instagram, Instagram Mnogobrojna izdanja Jelene Karleuše u tirkiznim komadima.

Nedavno nas je takođe oduševila crnim kompletom s trakicama koje u prvi plan istakao njenu figuru koju je dovela do savršenstva. 

Jelena Karleuša  Instagram/karleusastar