Jelena Karleuša već nekoliko dana uživa u toplom Dubaiju gde je nedavno održala spektakularni koncert posle kog je na svom telu imala povrede koje su dokaz koliko se potrudila da atmosfera bude na nivou te večeri.

U Dubaiji je otputovala s ćerkama i prijateljima sa kojima je uvek raspoložena za večernje izlaske koji iziskuju neverovatne odevne kombinacije.

Ovoga puta se odlučila na komplet koji odgovara letnjim temperaturama obzirom na količinu gole kože.

Obzirom da Jelena poseduje izvajane mišiće na stomaku i perfektnu figuru do koje je došla posebnom dijetom, ne čudi ni malo što ima petlje da obuče top koji izgleda poput nadograđenog kupaćeg kostima.

Jelena Karleuša u kompletu sa trakicama prošetala Dubajiem.
Instagram 

Suknja sa dubokim kosim šlicem pokazala je duge, a tračice koje iznad bokova su čini se jedan od omiljenih detalja Kanje Vesta sudeći po tome da su se našle u stajlingu njegove nove devojke Džulije Foks koju je stilizovao za prvi dejt.

Da Jelena Karleuša godinama važi za najbolje obučenu ženu na našim prostorima, a i šire, dokazuju i mnogobrojne vesti koje su otkrile da su svetske dame određene modne kombinacije iznele tek posle popularne pevačice.

Neretko se nađe pored imena svetskih zvezda poput Keri Bredšo i Kim Kardašijan koje poseduju identične komade kao i ona.

Njen modni stil je inspiracija mnogim ženama, a Jelena neretko i podeli savete kako iskopirati njen outfit.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte Jelenin outfit sa detaljima trakica koje obožava dizajner i reper Kanje Vest:

Instagram Jelena Karleuša obožava detalje tračica na struku.

Jelena je inače poznata kao velika trendseterka koja diktira pravila mode kako u Srbiji, regionu, tako i na svetskoj sceni. Njena modna izdanje ostavljaju mnoge bez daha, a  pevačica je nedavno najabila sardanju s jednim modnim brendom.

Jelena će se oprobati i kao dizajnerka, a saradnju je najavila s jednim domaćim brendom
pritnscreen/instagram 

Naime, Jelena će dizajnirati unikatne haljine, a dodatno oduševila žene i činjenicom da će modeli biti prilagođeni svim tipovima građe, odnosno da će njena kolekcija biti namenjena svim ženama, nevezano da li su mršave ili punije, sa ili bez oblina.

Jelenine haljine će biti prilagođene svim ženama
Instagram 

Jelena za krpice odvaja dosta novca, ali ne krije i da kupuje na rasprodajama. Kako je jednom prilikom otkril, ona poseduje i komade za koje je izdvojila između 500 i 1000 dinara. Tvrdi da i ona kupuje na rasprodajama i rado deli fotografije u kreacijama koje su dostupne svačijem džepu.

"Pratim šta izbacuju svetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus.

pritnscreen/instagram, Instagram Modni odabiri pop dive

"Ja sam ovde u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavim kaiš, sandale, šminka i uvek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari", rekla je pevačica.