MODERNA SOFIJA LOREN U ODELU SRPSKE DIZAJNERKE: Žene obožavaju ovaj brend, a osnovala ga je poznata manekenka

Moderna Sofija Loren, Madalina Dijana Genea ponela je odelo srpskog brenda.

Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Madalina Dijana Genea jedna je od najpoželjnijih žena na svetskoj javnoj sceni.

Poznata italijanska glumica i manekenka rumunskog porekla izgleda sprektakularno, mami poglede i privlači pažnju šta god da obuče i gde god da se pojavi. Ova lepotica je poreklom iz rumunske Slatine, a već je 17 godina na modnoj sceni gde očarava sve svojom lepotom.

Sve je oduševila fotografija koja je osvanula na profilu modnog brenda Aasha, osnivačice, poznate srpske manekenke i dizajnerke Ive Bataković.

Da odela odavno nisu rezervisana samo za muškarce pokazala je i lepa Rumunka. Naime, Madalina se fotografisala u elegantnom belom odelu poznatog brenda i pokazala još jednom svu svoju ženstvenost i lepotu.

Koliko je brend srpske manekenke i dizajnerke na svetskom nivou govore i upravo ovakvi primeri poznatih koji ih podržavaju i rado nose.

Brend Ive Bataković je pravo osveženje na modnoj sceni u Srbiji. Kao što je i sama navela, njene kolekcije karakterišu zemljane boje i odevni komadi naglašene strukture i siluete kao i vrhunski kvalitet materijala i preciznost izrade.

Madalina osim što je radila revije širom sveta, poznata je i po svojim glumačkim sposobnostima, ali i poređenju sa Sofijom Loren.

Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom.

Matteo Chinellato/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Genea se osim u manekenstvu, okušala i u glumi, a zbog izgleda mnogi je nazivaju i novom Sofijom Loren. Imala je priliku da pokaže svoju lepotu svetu i u nedavno ekranizovanom filmu "House of Gucci", na čijoj je londonskoj premijeri zablistala.

Više fotografija lepe Rumunke pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Giandomenico D'Angelo / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia Madalina Genea je poznata i kao najlepša Evropljanka.